Wishmaker Casino Bonus

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Wishmaker Casino Bonus

Wishmaker Casino Review en Bonus

Wishmaker Casino Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Casino Bonus: Welkomstbonus van 100 Gratis Wish Spins
Eerste storting: Geldig bij je eerste storting van minimaal €20
Te winnen bedrag: Maak 100 keer kans op maar liefst €9.900
Wishmaker Casino Bonus Code: Claim je Wishmaker Casino bonus via onze link

We zullen in dit Wishmaker Casino Review zal ik alle aspecten van dit gelikte en moderne online casino in detail met je bespreken. We kijken naar het spelaanbod, de veiligheid van het casino en natuurlijk de Wishmaker Casino Bonus, gratis spins en andere promoties waarvan je hier kunt profiteren.

Het Wishmaker Casino is een unieke goksite met een aantal leuke functies en goede promoties. Het simpele en overzichtelijke uiterlijk zorgen voor een fijne ervaring en met de Wishmaker Casino Bonus in de vorm van 100 gratis Wish Spins heb jij 100 keer kans om tot wel €9.900 te winnen. Klinkt goed? Laten ik mijn Wishmaker Casino Review dan maar direct starten met een kijkje op de welkomstbonus.

Beoordeling JohnnyBet
3.5 / 5
Gebruiker ratings
4.77 / 5
Jouw rating

1. Wishmaker Casino Bonus

Wishmaker Casino max bonus (maximale bonus online)
Wishmaker Casino Bonus code juli 2020 Wishmaker Casino Bonus code augustus 2020 september 2020
oktober 2020 november 2020 december 2020
januari 2021 februari 2021 maart 2021
april 2021 mei 2021 juni 2021

De Wishmaker Casino Bonus voor nieuwe spelers krijg je niet in de vorm van bonusgeld, maar in de vorm van gratis Wish Spins, waarmee je tot maar liefst €9.900 kunt winnen.

Het claimen van de Wishmaker Casino Bonus is simpel, net als het casino zelf. Zo maakt het Wishmaker Casino geen gebruik van Wishmaker promotiecodes. Het enige dat je hoeft te doen is een account creëren via een van de links in dit review en een eerste storting doen van minimaal €20. De 100 gratis Wish Spins worden vervolgens automatisch op je account bijgeschreven. Houd er wel rekening mee dat stortingen via Neteller en Skrill van de welkomstbonus zijn uitgesloten.

Zodra je de gratis spins hebt ontvangen, kun je deze inzetten op de Dead or Alive 2 slots. En dat is het, simpel dus. Nu heb jij 100 keer de kans om tot €9.900 te winnen!

Een betere bonus vindt je overigens bij Svenbet. Via JohnnyBet krijg jij namelijk een casino bonus van 120% tot maar liefst €1.200! Lees ons review en claim jouw bonus zonder Svenbet Promotiecode.

2. Wishmaker Casino Promoties

Naast de Wishmaker Casino welkomstbonus, kun je vervolgens ook profiteren van een aantal andere leuke promoties zonder Wishmaker Casino bonus code. Deze Wishmaker promoties komen in de vorm van Lucky Gems en de Wish Shop.

Luck Gems komen in verschillende vormen en maten en kun je vinden verspreid door de online wereld van het Wishmaker Casino. Probeer zo veel mogelijk Lucky Gems te verzamelen, want iedere keer dat je drie delfde hebt gevonden krijg je Wishcoins.

De Wishcoins kun je ook op andere manieren verkrijgen, door actief te spelen in het Wishmaker Casino. Wishcoins kunnen vervolgens weer worden ingewisseld voor toffe prijzen in de Wish Shop. Denk hierbij aan exclusieve casino bonussen, gratis spins, merchandise en andere fantastische promoties en aanbiedingen.

Dit zijn de promoties waar je bij Wishmaker in ieder geval kunt genieten, maar er worden ook regelmatig tijdelijke acties en promoties georganiseerd. Ook bij het Rizk Casino vindt je ontzettend veel tijdelijke promoties en via JohnnyBet kun jij hier van start met een Rizk Casino Bonus van 100% tot €100 plus 50 free spins. Laat ik dit Wishmaker Casino review nu vervolgen met het spelaanbod.

3. Wishmaker Casino en Live Casino

De vormgeving van het Wishmaker Casino is zeer aantrekkelijk, met een moderne en heldere kleurencombinatie van paars en wit. De lay-out is duidelijk en uitnodigend zonder heel vernieuwend of revolutionair te zijn.

Het Wishmaker Casino biedt haar spelers een enorm aanbod casinospellen, met een grote keuze aan slots en video slots van spelontwikkelaars zoals NetEnt, Microgaming, Thunderkick, Yggdrasil, Play ‘n’ Go, Big Time Gaming en Betsoft. Op het moment van schrijven van dit Wishmaker Casino review kun je al kiezen uit meer dan 1.600 verschillende spellen en dit aantal groeit maar door.

Een aantal van de meest populaire spellen bij Wishmaker zijn de slots Bonanza, Book of Dead, Fire Joker en natuurlijk Strburst.

In het Wishmaker Live Casino speel je onder andere verschillende soorten Roulette, Baccarat, Blackjack en andere live spellen zoals Monopoly en Deal or No Deal, maar ook verschillende VIP Live Casinospellen.

Je had het waarschijnlijk al opgemerkt, maar wedden op sport is niet mogelijk bij Wishmaker. Is dat voor jou toch wel een vereiste? Dan kun je eens een kijkje nemen bij EnergyBet, waar je met onze EnergyBet promotiecode - JOHNNYBET - kunt genieten van een €5 no deposit free bet.

4. Wishmaker Casino Jackpots

Iets anders dat ik even wil aanhalen in dit Wishmaker Casino review is het grote aantal jackpot slots dat je hier terugvindt.

Hier vind je onder andere de spellen Jackpot Raiders, Fruit Fiesta en Mega Joker, waar je zomaar tienduizenden Euro's mee kunt winnen. Ook kun je de echte knallers zoals Mega Fortune en Mega Moolah spelen in het Wishmaker Casino, waarmee zelfs vele miljoenen Euro's te winnen zijn!

.

Ook bij Unibet kun je profiteren van enorme jackpots, zowel met jackpot slots, als via een van de casino toernooien. Alles hierover lees je in onze Unibet recensie.

5. Verschillende Betaalmethoden

Ook de verschillende betaalmethoden moeten natuurlijk worden besproken in dit review van het Wishmaker Casino.

Een storting doen is bij het Wishmaker Casino zeer eenvoudig. Je kunt dit doen met een reguliere credit-card zoals VISA of MasterCard, maar je kunt ook gebruikmaken van een e-wallet zoals Skrill, Trustly of Neteller. Daarnaast worden betalingen met een Paysafecard ook geaccepteerd door het Wishmaker Casino evenals een reguliere overboeking.

Geldopname bij het Wishmaker Casino is gratis wanner je diet doet via Neteller, Skrill, Euteller, Paysafe, EcoPayz of Trustly en wordt direct uitgevoerd. Je kunt je winsten ook gratis laten uitbetalen via creditcard of bankoverschrijving, maar dan kan het wel tot 3 werkdagen duren voordat je het geld ontvangt.

6. Wishmaker Mobiele Applicatie

Het Wishmaker Casino beschikt nog niet over een mobiele applicatie, maar de website heeft een goede mobiele versie en vrijwel alle spellen zijn compatibel met Android en IOS apparaten.

Een aantal van de meest populaire spellen in de mobiele website van Wishmaker zijn Thunderstruck II Mobile Slot, European Blackjack Gold en European Roulette Gold, maar er is natuurlijk nog veel meer!

Ook komt het Wishmaker Casino regelmatig met speciale acties en promoties voor de mobiele spellen. Houd de Wishmaker Mobile Calendar dus goed in de gaten en profiteer optimaal van de speciale promoties die ieder seizoen worden georganiseerd.

7. Wishmaker Klantenservice

Tot slot wil ik het in dit Wishmaker review nog even hebben over de klantenservice. De klantenservice van het Wishmaker Casino is namelijk 24 uur per dag beschikbaar via live chat. Deze service is beschikbaar in verschillende talen, met uitzondering van de nachtelijke uren, dan is de chat alleen in het Engels beschikbaar.

Als alternatief, kun je altijd een e-mail sturen via het contactformulier op de website. Echter ontvang je dan niet onmiddellijk een reactie, alhoewel de reactietijd van het Wishmaker Casino erg goed is.

8. Wishmaker Casino Review

Het Wishmaker Casino is een prima plek om eens een gokje te wagen. Het aanbod van spellen is enorm en deze zijn ontwikkeld door een aantal van de beste softwareontwikkelaars. Ook de klantenservice is efficient en gemakkelijk te bereiken.

Het Wishmaker Online Casino is eigendom van Gaming Innovation Group, dat veel ervaring heeft in het beheren van online casino's. Het Wishmaker Casino is gelicentieerd door zowel de UK Gambling Commission als de Malta Gaming Autority, zodat de veiligheid van alle gebruikers gewaarborgd is.

Wat ik als minpunt kan aanmerken is de welkomstbonus. Alhoewel de prijs die je kunt winnen met deze bonus erg groot is, bestaat de bonus zelf enkel uit gratis spins. Het ontbreekt hier dus aan een goede matchbonus, maar over het algemeen is mijn review van Wishmaker dus erg positief.

Standaard bonus op Wishmaker Casino Welkomstbonus van 100 Gratis Wish Spins
Meld je aan bij Wishmaker!

9. Gokken bij Wishmaker - Wat moet ik weten?

9.1 Is het Wishmaker Casino betrouwbaar?

Het Wishmaker Casino is relatief nieuw, maar onderdeel van de ervaren Gaming Innovation Group. Het Wishmaker Casino is gelicentieerd door zowel de UK Gambling Commission als de Malta Gaming Autority. Het is dus veilig om te zeggen dat het Wishmaker Casino betrouwbaar is.

9.2 Wat is de Wishmaker Casino welkomstbonus?

Het Wishmaker Casino biedt haar nieuwe spelers een welkomstbonus in de vorm van 100 Wish Spins. Hiermee maak je 100 keer kans tot wel €9.900 te winnen.

9.3 Hoe claim ik de Wishmaker Casino welkomstbonus?

Dat is makkelijk! Maak je Wishmaker Casino account aan via onze link en stort vervolgens minimaal €20 op je rekening. De 100 gratis spins worden dan automatisch aan je account toegekend.

reageer WishmakerCasinoBonus

Aanbevolen artikelen:
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk