Unibet Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Unibet Review

Unibet, we hebben er allemaal wel eens van gehoord en vrijwel alle gokkers in Europa hebben wel ervaring met deze kansspel-aanbieder. Maar waarom is dit, en is dit eigenlijk wel terecht? Deze, en andere vragen, worden voor je beantwoord in dit Unibet review.

Unibet is een van de grootste namen in de online gokwereld en biedt tevens een van de meest diverse gok-assortimenten. Ze staan vooral bekend om de vele sportweddenschappen, maar Unibet heeft ook een erg goed online casino, een live casino, games, Bingo en een van de beste online Poker apps.

In deze recensie van Unibet vertel ik je alles over de verschillende takken van deze goksite, maar ook over de verschillende betaalmethoden, de veiligheid voor jou als speler bij Unibet, de mobiele app van Unibet en natuurlijk de verschillende bonussen en promoties waar je van kan profiteren.

Welke bonussen jou te wachten staan bij Unibet, is afhankelijk van waar jij je bevindt. Ben je woonachtig in België, dan kun je genieten van de volgende promoties.

Unibet België Promotie Promotie Omschrijving Bonus Code
Unibet Bet Builder Combineer weddenschappen voor unieke odds Gebruik onze link
Verhoogde Odds Verhoogde odds op geselecteerde wedstrijden Gebruik onze link
Live Streams Gratis live streams van je favoriete wedstrijden Gebruik onze link
Casino Toernooien Casino toernooien met enorme jackpots Gebruik onze link
Pokertoernooien Pokertoernooien met prijzengeld tot €1M Gebruik onze link

Bevind jij je buiten de landsgrenzen, dan kun je genieten van een iets interessanter bonusaanbod. Let op, het gaat erom waar je geregistreerd staat, je moet dus echt woonachtig zijn buiten België om van de onderstaande bonussen te kunnen profiteren.

Unibet Bonus Bonus Omschrijving Promo Code
Wedbonus: 100% Bonus tot €50 JB-VIP
Casino Bonus: 200% Bonus tot €200 + 100 Gratis Spins JB-VIP
Live Casino Bonus: €50 Live Casino Bonus JB-VIP
Poker Bonus: €10 Gratis Spel JB-VIP
Beoordeling JohnnyBet
4.51 / 5
Gebruiker ratings
5.0 / 5
Jouw rating

1. Review van de Unibet Bookmaker

Unibet max bonus (maximale bonus online)
Unibet Promo code mei 2020 Unibet Promo code juni 2020 juli 2020
augustus 2020 september 2020 oktober 2020
november 2020 december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021

Ik begin deze Unibet recensie met hetgeen Unibet het meest bekend om staat, de bookmaker. Zodra je de bookmaker pagina van Unibet opent, is het vrijwel direct duidelijk dat voetbalweddenschappen hier de hoofdnoot voeren.

Op de hoofdpagina zien we een selectie van de meest populaire live-betting voetbalwedstrijden en andere voetbalweddenschappen voor wedstrijden die binnenkort worden gespeeld.

Ook andere sporten zijn goed vertegenwoordigd bij Unibet. Je kunt bij Unibet wedden op zo'n 30 verschillende sporten, waarvan naast voetbal, tennis, American Football, honkbal en basketbal het meest populair zijn.

Ook kun je bij Unibet wedden op eSports en paardenrennen. Aan paardenrace weddenschappen heeft Unibet zelfs een aparte pagina toegekend. Unibet is dan ook een van de beste online bookmakers in Europa om te wedden op paardenraces.

Verder wordt de Unibet bookmaker aangevuld met gratis live streams van veel verschillende sportwedstrijden, duidelijke handleidingen en goede statistieken, zodat je hier zelfs als beginner goede weloverwogen weddenschappen kunt plaatsen. Het is dus niet vreemd dat het Unibet wedkantoor zo goed wordt beoordeeld.

2. Review van het Unibet Casino

We vervolgen dit Unibet review met een recensie van het Unibet online casino, wat tevens een van de meest uitgebreide en complete is in de huidig markt.

Een van de eerste dingen die opvalt wanneer je het Unibet casino opent, is de enorm kort laadtijd. Het Unibet online casino en alle daartoe behorende spellen zijn binnen een paar seconden volledig geladen. Ook het mooie uiterlijk en de erg overzichtelijke layout van dit online casino vallen direct op.

Maar laten we het nu hebben over zaken die nog veel belangrijker zijn, de verschillende spellen in het aanbod van het Unibet casino en het live casino. Het Unibet casino bestaat uit meer dan 1.100 verschillende spellen van de beste spelontwikkelaars zoals NetEnt, Evolution Gaming, Play'n GO, StakeLogic en GreenTube.

Een erg leuke functie van Unibet is dat je jouw favoriete spellen kunt markeren. Zo kun je zelf altijd snel je favoriete spellen terugvinden, maar ook kun je zo zien welke spellen favoriet zijn onder de gebruikers van Unibet. Zo zien we dat onder andere Crazy Slots, Book of Ra Deluxe, Starburst en Mega Fortune Dreams erg populair zijn. Zo hoef je dus niet uit te gaan van de aanbevelingen van het casino, maar kun je zien welke spellen worden aangeraden door andere spelers.

Naast een erg groot aantal slots, biedt Unibet je ook een fantastisch live casino met spellen zoals live Roulette, Baccarat, Blackjack en Dragon Tiger, evenals jackpot slots en Mega Ways.

Voordat ik dit Unibet review vervolg met mijn beoordeling van de Poker app, wil ik je nog even wijzen op het Unibet Super Casino. Dit omvat een aantal geselecteerde slots, waarvan het uitbetalingspercentage is verhoogd. Waar online slots normaalgesproken zo'n 95% uitbetalen, staat het percentage van deze slots op 98%. Dat is natuurlijk een fantastische kans flink te winnen! Wat ons betreft behoort Unibet dus echt tot de absolute top wat betreft online casino's in België.

3. Review van de Unibet Poker App

Ook wat betreft online Poker blinkt Unibet weer uit. Niet alleen kun je hier al je favoriete pokerspellen spelen, maar je kunt ook deelnemen aan verschillende online pokertoernooien waaronder de Unibet Open en de Unibet Online Series. De Pokertoernooien van Unibet staan bekend om de enorme prijzengelden, die vaak oplopen tot wel €1.000.000.

Voor nieuwe pokerspelers heeft Unibet goede handleidingen en duidelijke speluitleg van verschillende pokerspellen, wat je start in de online Pokerwereld enorm vereenvoudigt.

Een ander groot voordeel van Unibet ten opzichte van sommige andere online pokersites zijn de rakes en toernooi fees. De rakes bij Unibet variëren van 1% tot 6% met een cap van €1 tot €3 en voor de grote pokertoernooien rekenen ze een fee 3% tot 10% van de totale buy-in.

Wanneer je besluit te gaan Pokeren bij Unibet, kun je dit doen via de desktop applicatie, die gratis is te downloaden, maar je kunt ook direct in de browser pokeren bij Unibet, zonder download. Unibet beschikt natuurlijk ook over een goede mobiele applicatie voor zowel Android als IOS apparaten. In de mobiele Poker App van Unibet kun je Cash Games, Sit & Go's of MTT's spelen, terwijl de de keuze hebt uit meer dan 100 unieke avatars en je elke maand geniet van nieuwe missies en promoties.

Later in dit review vertel ik je meer over de mobiele app van Unibet. Nu zal ik je eerst vertellen over mijn beoordeling van de beschikbare promoties en bonussen.

4. Unibet Bonus en Promotie Beoordeling

Ook de bonussen en promoties van Unibet beoordeel ik met een dikke voldoende. Het is natuurlijk jammer dat we in België geen welkomstbonussen meer zien, maar toch heeft Unibet het interessant weten te houden met verschillende acties en promoties die jouw weddenschappen extra winstgevend kunnen maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Unibet Build a Bet, waarmee je verschillende weddenschappen kunt combineren om zo met unieke odds te wedden, de verhoogde odds op geselecteerde weddenschappen en andere boosters voor combo-weddenschappen.

In zowel het Unibet casino als de Unibet Pokerroom kun je deelnemen aan verschillende toernooien waarmee je grote jackpots kunt winnen en bepaalde slots zien regelmatig een boost in de uitbetaling, wat jouw winstkansen natuurlijk verhoogt.

Voor de gelukkigen die buiten België wonen zijn de bonussen nog een stuk beter. Zo kun je profiteren van de Unibet wedbonus tot €50 en de Unibet casino bonus tot €200 + 100 gratis spins. Of wellicht de Unibet bonus voor het Live Casino van €50, of €10 gratis speelgeld voor de Unibet Poker App. Vul dan wel even onze Unibet Promo Code - JV-VIP - wanneer je jouw account opent.

5. Geld Storten en Opnemen bij Unibet

Het Unibet review zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een blik op de verschillende betaalmethoden. Je kunt, naast standaard betaalmethoden zoals de bankoverschrijving, ook kiezen voor een betaling via onder andere PayPal, Neteller, Skrill en Paysafcard. Je moet er wel rekening mee houden dat je jouw winst zult moeten opnemen via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij de storting.

Zowel geld storten als geld opnemen is vrijwel altijd gratis en transacties worden doorgaans direct verwerkt door Unibet. Wel verschilt de limiet per betaalmethode, dus het is verstandig om dit even te bekijken in de help sectie van Unibet voordat je een keuze maakt.

6. Unibet op je Mobiele Telefoon

Tot slot wil ik het in dit Unibet review ook nog even hebben over de mobiele app van Unibet. Unibet heeft namelijk niet één, maar drie verschillende applicaties. Één voor iedere tak van de site en alledrie even goed.

Doordat Unibet een aparte app heeft voor het casino, voor sportweddenschappen en voor Pokerspellen, zijn de individuele applicaties enorm goed uitgewerkt en bieden ze optimaal comfort en tal van unieke functies.

Net als de site van Unibet, krijgen ook de mobiele applicaties een erg goede beoordeling. Ze zijn gemakkelijk te downloaden, in de Apple App Store voor IOS en via de website van Unibet voor Android.

7. Recensie en Beoordeling Unibet

Zoals je kunt zien krijgt Unibet een erg goede beoordeling van JohnnyBet. De website is een van de meest overzichtelijke die wij zijn tegengekomen en het aanbod is erg uitgebreid. Een account bij Unibet betekent echt dat je alles op één plek hebt en niet hoeft te switchen tussen verschillende bookmakers en casino's om al je weddenschappen te kunnen plaatsen en al je favoriete spellen te kunnen spelen.

Unibet is niet alleen in het bezit van de nodige vergunningen van de Belgische kansspelcommissie, maar bezit daarnaast ook een licentie van de Malta Gaming Authorities.

Het was een waar genoegen om een recensie te schrijven over deze fantastische goksite en ik kan iedereen die online een gokje wil wagen dan ook van harte aanraden dit bij Unibet te doen.

Je kunt gemakkelijk een account aanmaken bij Unibet via een van de links in dit review en indien van toepassing, vul onze promotiecode - JB-VIP - in tijdens je registratie om van alle promoties en bonussen te kunnen profiteren.

Gok bij de beste goksite van België
Registreer je bij Unibet!

8. Gokken bij Unibet - Wat moet ik weten?

8.1 🔹 Kan ik bij Unibet veilig gokken?

Jazeker. Unibet is een van de grootste namen in Europa en is in het bezit van de nodig vergunningen. Er zijn verschillende overheden in Europa die toezien op eerlijk spel en veiligheid van de spelers. Je kunt hier dus met een gerust hart een gokje wagen.

8.2 🔹 Kan ik bij Unibet gokken met een bonus?

Unibet heeft verschillende toffe bonussen en promoties voor je klaarstaan. Wat deze zijn en hoe je hier aanspraak op kunt maken lees je in deze Unibet recensie.

8.3 🔹 Wat is de Unibet promo code?

De Unibet promo code is: JB-VIP. Voer deze code in wanneer jij je registreert bij Unibet en profiteer van leuke promoties en bonussen.

reageer UnibetReview

Aanbevolen artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk