Star Casino Bonus

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Star Casino Bonus

Star Casino Bonus Code en Promoties

Star Casino Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Loyaliteit Programma: Spaar voor gratis bonussen, free spins en meer!
Casino Bonus: Online Casino en Live Casino spellen
Sportweddenschappen: Brede selectie sportweddenschappen
Star Casino Bonus Code: Claim je Star Casino promoties via onze link

Het Star Casino heeft een sterke positie in de Belgische gokmarkt, wat ze vooral te danken hebben aan de fysieke locatie in Luik en het brede aanbod van casinospellen, die we uitgebreid zullen bespreken in dit Star Casino review. Het spelen bij Star Casino wordt daarnaast nog iets aantrekkelijker gemaakt met het loyaliteit programma, waarmee je spaart voor gratis bonussen, free spins en ander mooie beloningen. Het Star Casino gebruikt overigens geen bonus codes, je kunt je dus gewoon via onze link aanmelden.

Zoals ik net al even zei, staat het Star Casino niet alleen voor online gokken, maar heeft het ook verschillende speelhallen en een succesvol fysiek casino, het exclusieve Grand Casino Chaudfontaine, op slechts 10 km van Luik aan de rand van de Ardennen. Wij zullen ons in dit Star Casino review echter concentreren op het online aanbod.

Betrouwbare Casino's in België

Casino777
Casino777
Bonus Casino €25.000 Money Vault
Promotiecode
johnnybet
Ga naar Casino777
Unibet
Unibet
Bonus Casino Welkomstbonus van 200% tot €200 + 100 Gratis Spins
Promo code
JB-VIP
Ga naar Unibet
Circus
Circus
Bonus Casino Win tot wel €400 CASH
Vriendschapscode
Code weergeven J3B2dFer43
Ga naar Circus
Beoordeling JohnnyBet
2.0 / 5
Gebruiker ratings
4.76 / 5
Jouw rating

1. Star Casino Bonussen en Promoties

Star Casino max bonus (maximale bonus online)
Star Casino Bonus code juli 2020 Star Casino Bonus code augustus 2020 september 2020
oktober 2020 november 2020 december 2020
januari 2021 februari 2021 maart 2021
april 2021 mei 2021 juni 2021

Ik zal dit Star Casino review beginnen met een korte recensie van de promoties die beschikbaar zijn bij dit online casino. Het Star Casino is namelijk een casino waar jij als bestaande klant lekker in de watten wordt gelegd met leuke extra's en toffe beloningen.

Bij het Star Casino wordt je beloond voor je loyaliteit. Je verzamelt Starcoins en statuspunten door te spelen in het casino of het live casino. Met de Starcoins kun je gratis bonussen, free spins en andere beloningen verkrijgen. De statuspunten zorgen ervoor dat je nieuwe status levels bereikt, waardoor de beloningen beter en groter worden.

Casino777 is een ander voorbeeld van een erg goed casino waar je voor beloningen kunt sparen door simpelweg te spelen in het casino. Bij Casino777 spaar je Loyalty Points, die je kunt inwisselen voor toffe prijzen waaronder motorfietsen, cruises en verre reizen. Heb jij ook wel oren naar deze exclusieve promotie en andere bonussen? Lees dan ons Casino777 promo code review voor meer informatie!

2. Star Casino Spellen & Live Casino

Bezoekers die willen genieten van online casinospellen kunnen bij het Star Casino kiezen uit talloze games in verschillende categorieën, van softwareontwikkelaars zoals Microgaming, NetEnt, Play n Go, BetSoft en nog zo'n dertig andere producenten. Je favorieten spellen zijn gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie, of door gebruik te maken van de filters. Laten we dit Star Casino review dus eens vervolgen met een recensie van het casino aanbod van deze goksite.

Je vindt hier klassiekers zoals in elk online casino, waaronder tafelspellen als Roulette en Blackjack, alsook een tal van speelautomaten inclusief 3D spellen, dice games en video Poker. Een interessante optie is de mogelijkheid om spellen aan een lijst van favorieten toe te voegen, net zoals met tabbladen in een webbrowser. Dankzij deze functie kan de speler direct na het inloggen gemakkelijk zijn favoriete spellen terugvinden.

Zowel de enorme Jackpots als de andere slots kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit review. Het Star Casino biedt ons zeer interessante fruitautomaten, zoals de Mega Moolah, The Dark Knight en de Cosmic Fortune, waarmee grote geldbedragen gewonnen kunnen worden.

Maar dat is nog niet alles. Bij het Star Casino kun je namelijk ook eens een gokje wagen in het Live Casino. Op het moment van schrijven kent het Live Casino een aantal erg goede spellen, waaronder Roulette, Blackjack, Baccarat, Texas Hold’em, Three Card Poker en Wheel of Dice.

Een ander prachtig Live Casino is dat van Napoleon Games. Het Live Casino is daar nog relatief nieuw, maar er zijn verschillende spellen met Nederlandstalige dealers en croupiers. Lees meer over dit live casino in onze Napoleon Sports & Casino recensie.

3. Recensie van Sportweddenschappen bij Star Bet

Naast een online casino biedt het Star Casino ook de mogelijkheid te wedden op sport, dit doen ze onder de naam Star Bet. Je kunt bij Star Bet zowel pre-match als live weddenschappen plaatsen, waarbij je in sommige gevallen de wedstrijd kunt volgen via een live stream. Ik wil in dit Star Casino review dus even uitwijken naar de bookmaker-tak van deze goksite.

Wat betreft pre-match weddenschappen heb je de keuze uit vele verschillende sporten waaronder voetbal, volleybal, honkbal, hockey, vechtsporten en nog veel meer. Daarnaast is ook het aantal sporten voor live weddenschappen relatief groot, met natuurlijk de belangrijkste voetbalwedstrijden, maar ook basketbal, tennis, volleybal en nog veel meer. Ook biedt het Star Casino een grote selectie eSports waarop je kunt wedden.

Het nadeel van Star Bet is dat je hier niet kunt wedden met een bonus of andere vorm van promoties. Zowel voor nieuwe als geregistreerde gebruikers van Star Bet valt er eigenlijk niet veel te halen op dit gebeid. Ondanks het goede sportaanbod van Star Bet, verliezen ze hiermee toch wat punten.

Wil jij online sportweddenschappen plaatsen en tegelijkertijd genieten van vele extra's? Lees dan hoe je met onze Circus Casino bonuscode kunt profiteren van een toffe promoties waaronder CASH prijzen en maandelijks gratis bonus cadeaus.

4. Geld Storten en Opnemen bij Star Casino

Tot slot wil ik in deze Star Casino recensie nog even bespreken welke optie je hebt voor het storten en opnemen van geld. Aan betaalmethoden ontbreekt het niet bij het Star Casino en hier zien we wederom de kracht van het Sar Casino. Het is momenteel mogelijk online te storten via je bank kaart (Maestro of Bancontact), via verschillende e-wallets waaronder Neteller en Skrill, of door gebruik te maken van een prepaid kaart als PaysafeCard or Ukash.

Geld opnemen kan bij het Star Casino op verschillende manieren. Zo kun je het vaak laten uitbetalen via dezelfde manier als waarmee de storting is gedaan, maar je kunt ook online een verzoek indienen om het gewonnen bedrag over te laten schrijven naar je bankrekening, of je kunt een verzoek indienen om het gewonnen geld contant af te halen in een van de fysieke filialen.

5. Star Casino Review België

Het Star Casino is van origine een fysiek casino en dat zien we terug in het online aanbod. Zo hebben ze de mogelijkheid je winst contact af te halen in een fysiek filiaal en is de klantenservice van het Star Casino erg goed.

Wat betreft bonussen en promoties valt er niet veel te halen bij het Star Casino en voor wie sportweddenschappen wil plaatsen bij Star Bet, zijn er zelfs helemaal geen promoties beschikbaar. Ook is het niet mogelijk om poker te spelen bij het Star Casino, wat je toch eigenlijk wel zou verwachten van een online casino dat al zo veel ervaring heeft in de gokmarkt met haar fysieke filialen.

Ik sluit dit Star Casino review dus af met een aanbeveling om een andere goksite zoals bijvoorbeeld Unibet eens in overweging te nemen. Niet alleen is het aanbod bij Unibet vele malen groter, je kunt er ook profiteren van toffe promoties om je weddenschappen nog spannender te maken.

Speel poker games en toernooien bij Unibet
Speel nu!

6. Gokken bij Star Casino - Wat moet ik weten?

6.1 🔹 Is het Star Casino betrouwbaar?

Het Star Casino is een legale aanbieder van online casinospellen in België en is in het bezit van een licentie nummer A+8112 van de Belgische Kansspelcommissie. Dit betekent dat het Star Casino wordt gereguleerd en gecontroleerd door de Belgische autoriteiten. Alles hierover lees je in deze Star Casino recensie.

6.2 🔹 Wat zijn de Star Casino promoties?

Het Star Casino beloont haar loyale spelers met Starcoins. Met deze Starcoins kun je gratis bonussen, free spins en andere leuke beloningen vrijspelen. Lees alles over de Star Casino promoties in dit Star Casino review.

6.3 🔹 Kan ik ook wedden op sport bij het Star Casino?

Het Star Casino biedt ook sportweddenschappen aan, maar dit doen ze onder de naam Star Bet. In dit Star Casino review leer je alles over sportweddenschappen bij Star Bet.

reageer StarCasinoBonus

Aanbevolen artikelen:
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk