Rizk Casino Bonus

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Rizk Casino Bonus

Rizk Casino Review en Bonus

Rizk Casino Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Casino Bonus: Welkomstbonus van 100% tot €100 + 50 gratis spins
Live Casino Bonus: Welkomstbonus van 100% tot €250
Sport Bonus: Gratis weddenschappen voor geselecteerde sportwedstrijden
Rizk Bonus Code: Claim je Rizk Casino bonus via onze link

In dit Rizk Casino Review zal ik je alles vertellen dit online casino, maar ook over de Rizk casino bonus en andere promoties. Rizk is een interessant, esthetisch en zeer duidelijk online casino met meer dan genoeg spellen. Ook het bonusaanbod is aantrekkelijk en gemakkelijk te verkrijgen via de links in dit review, het Rizk Casino maakt namelijk geen gebruik van bonus codes.

Later in dit Rizk Casino Review vertel ik je alles over de functionaliteiten en promoties van deze goksite, maar allereerst wil ik even de Rizk Casino bonus vermelden. Je kunt hier namelijk een welkomstbonus claimen van 100% tot €100 + 50 gratis spins, of een bonus van 100% tot €250 voor het Live Casino.

Beoordeling JohnnyBet
4.33 / 5
Gebruiker ratings
4.99 / 5
Jouw rating

1. Rizk Casino Welkomstbonus

Rizk max bonus (maximale bonus online)
Rizk Bonus code juli 2020 Rizk Bonus code augustus 2020 september 2020
oktober 2020 november 2020 december 2020
januari 2021 februari 2021 maart 2021
april 2021 mei 2021 juni 2021

We gaan dit Rizk Casino review van start met het meest interessante, namelijk de Rizk welkomstbonus. Want wat zouden online casino's vandaag de dag zijn zonder een fantastische welkomstbonus. Gelukkig is ook het Rizk Casino haar nieuwe spelers niet vergeten. Je kunt bij het Rizk Casino kiezen tussen twee verschillende casino bonussen, een voor het reguliere casino en een voor het live casino.

Voor het reguliere Rizk online casino geldt een welkomstbonus van 100% tot maximaal €100 en daarbij krijg je ook nog eens 50 gratis spins. Speel je liever aan de live tafels, dan kun je profiteren van de Rizk Live Casino bonus van 100% tot maar liefst €250!

Een andere leuke welkomstbonus is die van het Eskimo Casino. Lees ons review en leer hoe jij jouw Eskimo Casino Welkomstpakket tot €100 + 100 free spins kunt ontvangen. Ook zou je eens een kijkje kunnen nemen in ons overzicht met de beste casino bonussen met gratis spins. Hier vindt je de beste welkomstaanbiedingen van dit jaar.

2. Rizk Casino Bonus en Promoties

In de sectie Rizk Insider vindt je naast de bovengenoemde welkomstbonussen, ook nog ontzettend veel andere bonussen en promoties voor bestaande klanten. Laten we dit Rizk review dus maar eens voortzetten met een korte uitleg over de extra promoties.

Bij Rizk Casino vind je ongelooflijk veel extra bonussen en tijdelijke promoties voor zowel het Rizk Casino als voor sportweddenschappen.

Denk hierbij aan speciale promoties voor geselecteerde slots en geselecteerde live tafels, maar ook bijzondere jackpots en casino toernooien. Op deze manier kun je free spins winnen, maar ook gratis geld. Let op, geen bonus geld, maar gratis geld! Gratis geld is bij het Rizk Casino niet verbonden aan bonusvoorwaarden. Je kunt je gratis geld vrij inzetten en direct opnemen.

Ook voor de Rizk Bookmaker zijn er tal van promoties beschikbaar, zoals €10 free bets op geselecteerde wedstrijden, boosters en free spins. Waar het bij het Rizk wedkantoor echter nog aan ontbreekt is een welkomstbonus voor nieuwe spelers.

3. Rizk Casino en Live Casino

Laten we dit Rizk Casino review voortzetten met de verschillende casinospellen. Hetgeen dat het Rizk Casino tot op zekere hoogte onderscheidt van andere online casino's, is het ontzettende uitgebreide aanbod bonussen en promoties. Maar ook het spelaanbod is erg compleet en opgebouwd uit spellen van verschillende bekende spelontwikkelaars waaronder NetEnt, Plan n Go, NYX Gaming, Evolution Gaming, Microgaming, Quickspin, Scientific Games, IGT, Betsoft, Yggdrasil, Genii en Edict. Je kunt je waarschijnlijk al goed voorstellen hoe rijk het scala aan spellen bij Rizk Casino is.

Je vindt er het volledige spectrum van casinovermaak. Van slots, jackpots en tafelspellen, tot kaartspellen en videopoker. Een aantal van de meest populaire spellen in het Rizk Casino zijn Book of Dead, Starburst, Bonanza en Gonzo's Quest.

In het Rizk Live Casino speel je spannende spellen zoals Monopoly, Studio Football en Deal or No Deal, maar ook traditionele spellen waaronder Roulette en Blackjack. Vergeet niet dat je kunt genieten van een fantastische Rizk Live Casino bonus tot €250 als jij je registreert via JohnnyBet!

Dit alles wordt op een geweldige manier gepresenteerd, dus de enkele honderden beschikbare spellen bij Rizk zullen vast en zeker veel speelplezier garanderen!

4. Rizk Sportweddenschappen

Met de komst van de online bookmaker is Rizk nu meer dan alleen een online casino, dus we gaan het Rizk Casino review vervolgen met een blik op de bookmaker.

Ondanks dat dit nog maar een nieuwe functie is bij Rizk, kun je hier toch al op een behoorlijk aantal sporten wedden, waaronder natuurlijk voetbal, volleybal, tennis en basketbal. Wat opvalt, is dat ook eSports erg populair zijn bij Rizk. Zo staan Counter Strike: GO en Dota 2 allebei hoog in de lijst met populairste sporten om op te wedden. In onze special leer je alles over het wedden op electronic-sports en vindt je tevens de beste bijbehorende wedtips.

Zoals ik eerder in dit Rizk review al heb vermeldt zijn er verschillende goede promoties beschikbaar voor weddenschappen bij Rizk, alleen ontbreekt de welkomstbonus. Waar je wel een welkomstbonus voor sportweddenschappen krijgt, dat is Mr Green. Claim jouw MrGreen free bet van €10 via de link in ons review.

5. The Wheel of Rizk

Een andere goede extra in dit online casino is het Wheel of Rizk. Dankzij het systematische spel kunnen spelers een hoger ervaringsniveau bereiken, wat je kunt bijhouden in de Rizk Power Bar. Wanneer je ervaringsniveau stijgt, krijg je een nieuwe kans om aan het Wheel of Rizk te draaien, waarmee toffe extra prijzen gewonnen kunnen worden.

Deze prijzen komen onder andere in de vorm van cash-geldprijzen, gratis spins, free bets en bonusjackpots. De prijzen die worden gewonnen met het Wheel of Rizk zijn overigens direct beschikbaar en hoeven niet rondgespeeld te worden.

6. Verschillende Betaalmethoden

De verschillende betaalmethoden kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons Rizk Casino review, dus laten we daar nu ook even beter naar kijken.

Erg veel betaalmethoden vind je niet bij Rizk, maar de manieren waarmee je geld kunt storten en opnemen zijn veilig. Zo kun je geld storten via je Mastercard of VISA credit card, maar ook via een bankoverschrijving, Trustly, Skrill, Neteller en Paysafecard. Houd er wel rekening mee dat Trustly alleen kan worden gebruikt om geld te storten en een bankoverschrijving enkel is bedoeld voor het opnemen van je winsten.

Er zijn overigens geen kosten verbonden aan het opnemen of storten van geld en over het algemeen zul jij je winst binnen een dag op je rekening hebben staan.

7. Rizk Casino Review

Het Rizk Casino is een relatief nieuwe goksite, maar groeit enorm snel in populariteit en wordt in dit review door ons goed beoordeeld. Het behoort tot MT SecureTrade Limited, net als een aantal andere grote namen zoals Wishmaker. Ook bij het Wishmaker Casino kun jij overigens een goede welkomstbonus claimen via JohnnyBet. Alles over de Wishmaker Casino Bonus lees je in ons review.

Het bonusaanbod en de promoties van Rizk zijn goed, simpel en aan niet te veel voorwaarden verbonden. Daarnaast is de website zelf ook gemakkelijk in het gebruik en overzichtelijk. Alleen een welkomstbonus voor het Rizk wedkantoor ontbreekt nog.

De klantenservice functioneert goed en is op ieder moment van de dag bereikbaar via een contactformulier en via live chat, alle dagen van het jaar. Ondanks dat het nog maar een nieuwe speler is, zijn ontzettend veel mensen al erg enthusiast over de mogelijkheden die het Rizk Casino haar spelers biedt.

Als jij ook eens een gokje wilt wagen bij dit online casino, registreer je dan via onze link en claim jouw RIzk Casino bonus!

Standaard bonus op Rizk Welkomstbonus van 100% tot €100 + 50 gratis spins
Meld je aan bij Rizk Casino!

8. Gokken bij Rizk Casino - Wat moet ik weten?

8.1 Wat is de Rizk casino bonus?

Bij Rizk Casino kun je kiezen uit twee verschillende bonussen, namelijk een matchbonus tot €100 + 50 gratis spins voor het Rizk Casino, of 100% bonus tot €250 voor het Rizk Live Casino.

8.2 Is Rizk Casino betrouwbaar?

Rizk Casino beschikt over de licentie van de Malta Gaming Authority en is onderdeel van MT SecureTrade Limited welke andere grote namen zoals Wishmaker beheert die onder toezicht staan van de UK Gambling Commission. Rizk casino is dus een betrouwbaar merk.

8.3 Kan ik bij Rizk ook wedden op sport?

Dat kan! Het wedkantoor van Rizk is een nieuwe functie van deze website en biedt je de mogelijkheid te wedden op tal van sporten en eSports.

reageer RizkCasinoBonus

Aanbevolen artikelen:
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk