NetBet Bonus

door JohnnyBet van by JohnnyBet
NetBet Bonus

Netbet Bonus Code en Promoties

NetBet Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Sport Bonus: Welkomstbonus van 50% tot €50
Casino Bonus: Welkomstbonus van 100% tot €200 + 10 Free Spins voor Vegas
Mobile Bonus: Free Bet t.w.v. €10 voor de mobiele app
Poker Bonus: Welkomstbonus van 200% tot €1.500 + €20 Cash Back
NetBet Promotiecode: Claim je welkomstbonus via onze link

In dit NetBet Review zul je meer te weten komen over onze ervaring met NetBet, een aanbieder die al meer dan tien jaar ervaring heeft in het faciliteren van online kansspelen als sportweddenschappen en casinospellen. Uiteraard biedt Netbet haar nieuwe gebruikers, naast reguliere bonussen en promoties, ook een leuke welkomstbonus. Om jouw welkomstbonus te claimen kun je gebruikmaken van onze link - een NetBet promotiecode heb je hiervoor niet nodig.

NetBet is een service die haar diensten op een geavanceerde manier aanbiedt en waar spelers kunnen kiezen tussen de bookmaker, het online casino, pokerspellen en lotto. Aan het einde van dit NetBet review zul je goed geïnformeerd zijn over eigenschappen van NetBet, zodat je zelf je mening zult kunnen vormen over deze aanbieder.

Helaas is NetBet op dit moment niet beschikbaar voor spelers in Nederland. Meer informatie hierover vind je in de laatste alinea van dit NetBet Review. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van onze alternatieven voor NetBet in Nederland.

Betrouwbare Bookmakers in Nederland

LVBET.com
LVBET.com
Bonus Sports Welcome Bonus of 100% up to €125 + €5 No Deposit
Bonus code
JOHNNYBET
Ga naar LVBET.com
EnergyBet
EnergyBet
Bonus Sports Exclusive bonus of 100% up to €35 + €5 No Deposit
1XBIT
1XBIT
Bonus Sports Welkomstbonus tot 7 BTC + 500 Bonuspunten!
Promo code
JOHNNYFS
Ga naar 1XBIT
Beoordeling JohnnyBet
4.44 / 5
Gebruiker ratings
5.0 / 5
Jouw rating

1. NetBet Welkomstbonus

NetBet max bonus (maximale bonus online)
NetBet Bonus code juli 2020 NetBet Bonus code augustus 2020 september 2020
oktober 2020 november 2020 december 2020
januari 2021 februari 2021 maart 2021
april 2021 mei 2021 juni 2021

Registratie bij Netbet kan gemakkelijk zonder bonus code, maar dat betekent niet dat deze service geen goede bonussen biedt. Integendeel, het is bij NetBet zelfs zo dat iedere sectie haar eigen promoties heeft.

Laten we ons NetBet review beginnen met de welkomstbonus voor het online wedkantoor. Wanneer jij je bij NetBet registreert als nieuwe speler via JohnnyBet, dan kun je namelijk een welkomstbonus claimen van 50% over je eerste storting. Het maximale bonusbedrag dat je op deze manier kunt verkrijgen bij NetBet is €50, wat je kunt gebruiken voor sportweddenschappen.

Ook in het NetBet online casino staat jou een toffe bonus te wachten. Registreer jij je bij NetBet via onze link, dan wordt jouw eerste storting verdubbeld tot maximaal €200. Maar dat is nog niet alles, je ontvangt namelijk ook nog eens 10 gratis spins. In de Vegas sectie van het NetBet online casino kun je zelfs profiteren van een welkomstbonus van 100% op de eerste storting, tot een maximaal bedrag van maar liefst €500.

Voor de pokerspelers hebben we tot slot ook een mooi welkomstpakket. Deze promotie houdt in dat je een welkomstbonus kunt claimen van 200% tot wel €1.500, maar gebruikers van JohnnyBet ontvangen daarnaast ook een €20 poker cash-back. Dit zal jou dus helpen om extra goed van start te gaan in de NetBet pokerruimtes!

We kunnen je daarnaast ook onze exclusieve promotie van 1XBET aanraden, waar je met de promotiecode JOHNNYBET tot wel €130 bonus kunt ontvangen bij je registratie. Onze bonus ligt daarmee 30% hoger dan de reguliere bonus!

2. NetBet Sporteddenschappen

Zoals ik in de eerste alinea van dit NetBet review al vertelde, biedt NetBet vele verschillende soorten kansspelen, ieder zo ingericht dat de speler van optimaal gemak en variatie kan genieten. Zo is het bij de bookmaker bijvoorbeeld mogelijk om te wedden op een wedstrijd voordat deze van start gaat, maar ook live gedurende de wedstrijd.

Ik had in het begin van dit NetBet review al even vermeld dat spelers uit Nederland momenteel niet worden toegelaten, maar Nederlands voetbal is goed vertegenwoordigd bij NetBet en de Eredivisie staat op de voorpagina onder de meest populaire competities.

Natuurlijk zijn ook de andere competities, zowel binnen Europa als daarbuiten, beschikbaar om op te wedden bij NetBet. Niet alleen voetbal, maar ook vele andere sporten zitten in het aanbod van NetBet. Zo kun je er ook weddenschappen afsluiten op sporten zoals tennis, paardenrennen, basketbal en vechtsporten, maar ook minder populaire sporten waaronder golf, cricket en darts vind je terug in het aanbod van NetBet.

Een ander erg goed online wedkantoor is Bet365. Dit is een van de grootste en meest bekende online bookmakers ter wereld en met onze Bet365 promotiecode kun jij hier met een leuke voorsprong van start.

3. NetBet Online Casino

Naast sportweddenschappen biedt NetBet een erg uitgebreid online casino, met een gemiddeld uitbetalingspercentage van meer dan 96%. Het Netbet online casino kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën: Casino, Vegas en Live.

In het NetBet casino vind je vele verschillende spellen waaronder natuurlijk slots, met bekende namen zoals Book of Dead, Starburst en Super Hot, maar ook jackpots van betrouwbare softwareontwikkelaars zoals iSoftBet en NetEnt, waaronder Mega Fortune, met een jackpot die op kan lopen tot ruim boven de €1.000.000!

Naast de vele slots vind je in het NetBet online casino ook tafelspellen zoals Blackjack en Roulette, waarvan je live variaties kunt spelen in het NetBet Live Casino. Zo kun je jouw favoriete spellen live spelen, met echte medespelers en een echte dealer.

Tot slot wil ik in dit NetBet review ook de Vegas sectie van NetBet nog even met je bespreken. Hier vind je namelijk spellen van Playtech zoals Age of the Gods en Kingdoms Rise, maar ook progressieve jackpots, dice games en verschillende kaartspellen.

Wil jij ook wel eens een gokje wagen, maar is het allemaal nog nieuw voor je? Dan wil jij misschien het online casino van LVBet wel eens gratis uitproberen. Lees hoe jij onze LVBet promotiecode kunt gebruiken om een compleet welkomstpakket te claimen, inclusief een welkomstbonus tot €1.000, gratis spins en een no deposit bonus van €5,55.

4. Poker bij NetBet

Een ander onderdeel van het NetBet casino dat niet in ons NetBet review kan ontbreken is Poker. Je kunt op de gratis poker applicatie gratis downloaden van de website van NetBet en deze is beschikbaar voor Windows, Android en IOS, zowel voor de desktop of laptop, als voor de mobiele telefoon of tablet.

Na het downloaden van de app hoef je je enkel nog maar te registreren en je kunt direct gaan spelen. Naast het royale poker welkomstpakket dat je via de JohnnyBet link kunt claimen, kun je bij NetBet poker genieten van multi-table poker, exclusieve freerolls waar je zonder risico kunt meespelen voor grote prijzen, en twister poker, een snel pokerspel waarmee je een jackpot tot wel €10.000 kunt winnen.

5. Verschillende Betaalmethoden & Functionaliteit

Zoals waarschijnlijk wel duidelijk is na het lezen van dit NetBet review, biedt Netbet haar spelers erg veel mogelijkheden. Het voordeel van aanbieders als NetBet is dat je flexibel kunt zijn in het wisselen tussen de verschillende secties om het spel afwisselend te houden.

Daarnaast scoort Netbet ook erg goed op basisfunctionaliteiten zoals de klantenservice en betaalmethoden. NetBet biedt namelijk vele verschillende mogelijkheden om geld te storten en te laten uitbetalen, waaronder betaalkaarten, overboekingen, credit cards, Neteller, Trustly, Klarna en e-wallets als Moneybookers. Wanneer NetBet haar deuren dus weer zal openen voor spelers in Nederland, is dit een uitstekende plek om eens een gokje te wagen!

6. NetBet Mobiele Free Bet

De hele NetBet sportweddenschappen site is ook zeer goed gepresenteerd in een mobiel-vriendelijk formaat, met dezelfde actie die spelers vinden op hun laptop of PC, altijd en overal beschikbaar op je mobiele telefoon of tablet.

Als jij je bij NetBet aanmeldt via onze link, kom jij ook in aanmerking voor een leuke extraatje in de NetBet mobiele app, in de vorm van een €10 Free Bet. Het enige wat je hoeft te doen, is een weddenschap van €10 met odds van minimaal 1,60 plaatsen vanaf je mobiel, op een sportevenement naar keuze. Zodra de weddenschap is afgerond, ontvang je automatisch de Free Bet op je rekening, binnen 24 uur.

Natuurlijk is deze free bet niet helemaal gratis. Wie jou wel een gratis free bet aanbiedt, zonder dat je daarvoor een storting hoeft te doen, dat is het Energy Casino. Lees hoe jij met onze Energy Casino promotiecode - JOHNNYBET - een no deposit bonus van €5 kunt claimen, zonder dat je hiervoor een storting hoeft te doen. Natuurlijk ontvang je daarnaast ook nog gewoon een welkomstbonus, in dit geval 100% tot maximaal €35.

7. Is NetBet beschikbaar in Nederland?

Op dit moment wordt er in Nederland hard gewerkt aan een nieuwe Wet voor Kansspelen op Afstand, waarmee het voor buitenlandse bookmaker en casino aanbieders mogelijk zal worden om een vergunning te verkrijgen in Nederland. Na verwachting zal deze wet in januari 2021 worden ingevoerd en zullen de eerste aanbieders hun online deuren kunnen openen in de zomer van 2021.

Om er zeker van te zijn dat NetBet in Nederland in aanmerking zal komen voor een vergunning in, hebben ze besloten tot die tijd geen spelers uit Nederland te accepteren. Waar kun je tot die tijd terecht? Je kunt kiezen voor een van onze alternatieven voor NetBet in Nederland, of neem een kijkje in onze algemene ranking van online bookmakers.

8. NetBet Review

NetBet is een van de leukste sites om online een gokje te wagen op tal van sportevenementen en casinospellen. Het is een goksite die ondertussen een erg goede reputatie heeft opgebouwd, haar spelers een enorm aanbod aan opties biedt en die tegelijkertijd klantvriendelijk en betrouwbaar is.

Wij bij JohnnyBet kunnen je NetBet dus van harte aanraden. Vergeet niet om te aan te melden via onze link, zodat je er zeker van bent dat je van start kunt met een leuke welkomstpromotie.

Registreer je nu en profiteer van een luxe bonus
Claim jouw Bonus!

9. Gokken bij NetBet - Wat moet ik weten?

9.1 Is NetBet betrouwbaar?

NetBet beschikt over de licentie van de Malta Gaming Authority, biedt betrouwbare betaalmethoden en is een legale bookmaker & casino aanbieder in verschillende landen binnen de EU, waaronder Engeland, Spanje en Duitsland.

9.2 Is NetBet beschikbaar voor spelers in Nederland?

NetBet is momenteel niet beschikbaar voor Spelers in Nederland. Meer informatie hierover vind je in ons review.

9.3 Wat zijn de NetBet bonussen?

Aan nieuwe spelers biedt NetBet een casino bonus van 100% tot €200 en daar krijg je nog 10 Free Spins voor Vegas bij. Ook bij de NetBet bookmaker kun je rekenen op een wedbonus tot €50. Gebruik onze speciale link om jouw bonus te claimen!

reageer NetbetBonus

Aanbevolen artikelen:
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk