Magicwins Casino Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Magicwins Casino Review

In dit artikel bespreken we ons Magicwins Casino review. Hier lees je alles over deze Belgische online speelhal en de verschillende spellen die je er kunt spelen, zoals dice games, dice slots, roulette, kaartspellen en casinotoernooien.

Magicwins Casino Promoties Omschrijving Promotie
Casinotoernooien Neem deel in een van Magicwins casinotoernooien en win tot €3.000
Jackpot Spellen Kies uit meer dan 20 jackpot spellen maak kans op duizenden Euro's
Magicwins bonuscode Registreer je via onze link

Het Magicwins Casino België behoort zonder twijfel tot onze favoriete online speelhallen. De website zelf is erg overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. Daarnaast is het spelaanbod, alhoewel niet erg groot, toch goed en kun je er volop genieten van een aantal van de beste slots en dice spellen.

Laten we het Magicwins België Casino dan maar eens tegen het licht houden zodat we je tot in detail kunnen vertellen waarom je hier zou moeten gokken.

Beoordeling JohnnyBet
2.0 / 5
Gebruiker ratings
2.27 / 5
Jouw rating

1. De verschillende casinospellen van Magicwins

Magicwins max bonus (maximale bonus online)
Magicwins Bonus code november 2020 Magicwins Bonus code december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021
mei 2021 juni 2021 juli 2021
augustus 2021 september 2021 oktober 2021

Zoals gezegd kun je genieten van verschillende soorten casinospellen bij Magicwins België. Je kunt kiezen uit dice spellen, dice slots, roulette en jackpot spellen. Al deze secties worden duidelijk gepresenteerd op de home page van Magicwins en bieden een goed overzicht van de beschikbare games.

Magicwins casino games:

  • Dice slots is waar het voornamelijk om draait bij Magicwins. Hier is het de bedoeling dat je de juiste combinaties bereikt in de online slots, waarin je naast normale prijzen ook flinke jackpots kunt winnen. Je hebt hier de keuze uit verschillende topspellen met fantastische animaties van GAMING1, EGT , eGaming en AirDice.
  • Ook dice games worden in overvloed aangeboden bij het Magicwins casino. Plaats je dobbelstenen in de dice lijnen met negen vakken om de beste combinaties te vormen en win tot wel €500 met dobbelspellen zoals Take it or not, Deal or no deal, Secret story en Money drop, of waag een gok je op de jackpot van maar liefst €25.000 in de dice games Rapid rush en Mega spinner.
  • Ook traditionele casinospellen zitten in het aanbod van Magicwins België Casino. Je kunt er genieten van de kaartspellen Blackjack en Video Poker, evenals online Roulette spellen. Van het Roulettespel zijn verschillende variaties te spelen bij Magicwins, zoals European Roulette, Vertical Roulette en Roulette Deal or No Deal.
  • Tot slot kun je ook je geluk beproeven met de Magicwins jackpot spellen. In deze sectie vind je een selectie van meer dan 20 jackpot games van spelontwikkelaar GAMING1, waarmee vele duizenden Euro's te winnen zijn.

Al deze verschillende casinospellen zijn overigens gemakkelijk te vinden bij Magicwins. Het casino is opgedeeld in verschillende secties, maar daarnaast is het ook mogelijk om de spellen te filteren op spelontwikkelaar, of om te zoeken naar jouw favoriete Magicwins games via de handige zoekfuntie.

Wil jij gokken met een dikke bonus? Dan ben je hier helaas aan het verkeerde adres. Wel kun je rekenen op een fraaie welkomstbonus bij het Wazamba online casino, als je ten minste onze Wazamba casino promocode België invoert bij het openen van je account.

2. Magicwins België casinotoernooien

Ook de casinotoernooien verdienen een plekje in onze Magicwins België casino beoordeling. Je kunt er kiezen tussen twee verschillende toernooien, het wekelijkse casinotoernooi en het maandelijkse casinotoernooi.

Voor elk casinotoernooi wordt één dice game of dice slot geselecteerd door Magicwins, waar jij voor een klein bedrag speelkrediet voor koopt en vervolgens zoveel mogelijk punten probeert te scoren.

Wekelijks toernooi Maandelijks toernooi
Buy-in prijs: €2 €3
Speelkrediet: 200 200
Toegestane re-buys: 9999 9999
Prijzenpot: €1.000 €3.000
Hoofdprijs: €300 €600

De speler met het hoogste aantal punten aan het einde van het toernooi wint het grootste aandeel van de totale prijzenpot, wat in het maandelijkse toernooi €600 betekend en €300 in het wekelijkse casinotoernooi.

Een ander fantastisch online casino in België waar je kunt deelnemen aan tal van casinotoernooien is het Circus casino. Registreer jij je met onze Circus Casino België promotiecode, dan kun je tevens genieten van tal van andere promoties en geschenken.

3. Geld storten en opnemen bij Magicwins Casino

Geld storten kan bij Magicwins op verschillende manieren, allen betrouwbare betaalmethoden die zijn goedgekeurd door de Belgische Kansspelcommissie. Erg veel keuze heb je niet, maar de opties die er zijn behoren tot de meest gebruikte betaalmethoden in online casino's in België.

Allereerst kun je uiteraard betalen met HiPay bij Magicwins. Zo betaal je veilig via Bancontact, ING of Belfius of onmiddellijk via je HiPay Wallet-portefeuille.

Een andere eenvoudige en veilige betalingwijze om in het Magicwins online speelhal met gebruik van uw Bancontact / Mistercash kaart te betalen is Ogone. Tot slot kun je ook met een Paysafecard betalen. Opnames van winsten worden doorgaans uitbetaald via dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de storting.

Win fantastische

4. Beoordeling van Magicwins Casino België

Magicwins is een primagoksite waar je kunt genieten van een leuke selectie casinospellen. Door de ‘random number generator’ worden er veiligheidsmaatregelen genomen die ervoor zorgen dat het spel eerlijk verloopt. Dit is dan ook een van de voorwaarden van de Belgische Kansspelcommissie. We kunnen in ieder geval wel stellen dat Magic Wins in het bezit is van een kansspelvergunning, te weten B+3979, waarmee het legaal online speelautomaten mag aanbieden in België.

Magicwins is dus een enorm betrouwbaar casino, beaamt ook de licentie die is afgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Niet alleen zorgt het ervoor dat het voor gokkers veilig is om hier te gokken, maar naast een controlerende functie voor aanbieders van online kansspelen, oefent de Belgische Kansspelcommissie namelijk ook een controlerende functie naar spelers uit.

Wil jij wel eens een gokje wagen in de online speelhal van Magicwins, dan hoop ik dat dit review je meer inzicht heeft geboden in de opties, promoties en veiligheidsnormen die in Magicwins worden geboden.

Check de games, slots, jackpots en casinotoernooien bij Magicwins
Ga naar Magicwins!

5. Gokken bij Magicwins Casino - Wat moet ik weten?

5.1 🧐 Is het Magicwins casino betrouwbaar?

Magicwins is in het bezit van een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en is dus volledig betrouwbaar.

5.2 📞 Hoe kan ik de Magicwins klantenservice bereiken?

Je meeste vragen kun je beantwoorden via de online FAQ sectie van Magicwins, maar je kunt de speelhal ook telefonisch bereiken, van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.

5.3 🤑 Wat is de Magicwins bonuscode?

Helaas wordt er bij Magicwins geen gebruik meer gemaakt van bonuscodes, maar dat betekent niet dat je er niet nog steeds goed terecht kunt voor een aantal van de leukste casino games. Lees hier alles over in ons Magicwins Casino review.

reageer MagicwinsCasinoReview
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Affiliate Code
JBVIPC
Claim bonus
JohnnyBet Humor
De humor voor vandaag
Want to watch memes
Laad meer humor
MagicwinsCasinoReview
Speel verantwoordelijk