Eurotierce Opinie

door JohnnyBet van

Een van de populairste en oudste vormen van sportweddenschappen is paardenraces, wij hebben ons Eurotierce opinie hier voor je op een rij gezet. Iedereen die een keer live een paardenrace op de renbaan heeft meegemaakt is er weg van. Wat ongelooflijk spannend is dit toch. Bij Eurotierce kunt u wedden op paardenraces. Sportweddenschappen zijn er in alle maten en vormen, een grote kans dat je favoriete sport er ook tussen zit. Voor een uitgebreid aanbod van paardenraces en sportweddenschappen bij Eurotierce is het waard om via ons link een kijkje te nemen wat er voor jou te winnen valt, voordat je begint adviseren we je om eerst om ons artikel te lezen, om een goed beeld over onze Eurotierce Opinie te krijgen.

Eurotierce opinie

Sectie Beschrijving
Paardenraces weddenschappen bonus Voor een bonus op paardenraces weddenschappen. Klik op ons link om een kijkje te nemen op hun site.
Eurotierce sport weddenschappen bonus Je favoriete sport kan op gewed worden, bekijk onze link om te kijken welke bonussen er voor gelden.
Bonuscode Eurotierce Klik op onze link om de bonus te krijgen.

Dankzij het online platform Eurotierce kan jij voortaan overal live meegenieten en wedden op de allerlei paardenraces. Hieronder lees je meer over onze ervaring met het Belgische platform Eurotierce, hoe je er kan wedden en hoe de (uit)betalingen werken.

Het Belgische platform Eurotierce heeft een geldige licentie van de Kansspelcommissie onder licentienr. FA+117999. Eurotiercé is een operator van Belgische weddenschappen goedgekeurd door de Kansspelcommissie en lid van l'Association des Opérateurs Paris Mutuels Européens. Om het aanbod te verhogen heeft Eurotiercé in 2011 contact gezocht met de Franse PMU, met als doel veel weddenschappen te kunnen aanbieden in gemeenschappelijke massa, in samenwerking met de grootste Europese operator op paardenrennen.

1. Eurotierce promotiecode

Eurotierce max bonus (maximale bonus online)
Eurotierce Bonus code januari 2023
Eurotierce Bonus code februari 2023
maart 2023 april 2023
mei 2023 juni 2023
juli 2023 augustus 2023
september 2023 oktober 2023
november 2023 december 2023

Bij Eurotierce is het door wetgeving niet mogelijk om een Eurotierce promotiecode te krijgen. Als we in dit artikel een Eurotierce promotiecode zouden aanbieden, zijn we illegaal bezig daarom zal je in dit artikel geen Eurotierce promotiecode vinden. Dat neemt niet weg dat ze geen Eurotierce bonus kunnen aanbieden, in dit artikel vind je meer over welke bonus Eurotierce aanbied. Als je in Nederland bent, heb je geen last van deze regel en heb je meerderebookmakers met een promotie code, wij bieden een lijst van bookmakers gebaseerd op rankings op ons site.

2. Registratie bij Eurotierce

We hebben registreren bij Eurotierce nog makkelijker gemaakt voor je. De Eurotierce registratie was al eenvoudig maar nu nog meer dankzij ons link.

Wilt u registreren volg dan de volgende stappen.

  • Ga naar de Eurotierce website via ons link.
  • Vul je gegevens in de Eurotiercé inschrijvingsformulier. Het word dan beoordeeld door de Kansspelcommissie.
  • Na goedkeuring door de Kansspelcommissie bent u klaar om te wedden.
Standaard bonus op Eurotierce
Bij Eurotierce kunt u terecht voor de leukste weddenschappen.

3. Eurotierce paardenweddenschappen

Dit bedrijf blinkt uit op het gebied van paardenweddenschappen bij Eurotierce . Het bedrijf is erin gespecialiseerd en dat merk je direct zodra je de site opent. Je hebt dan direct een overzicht met de belangrijkste paardenraces bij Eurotierce, in België van vandaag en aankomende races. Als je klikt op het paard en de race van jouw keuze, dan zie je direct de quotes en het type weddenschappen die beschikbaar zijn. Zo kan je diverse weddenschappen plaatsen waaronder Simple, Couplé en Trio’s. Je kan ook zien waar en of de paarden speciale hoefijzers dragen, wat de prestaties in de race kunnen beïnvloeden. Wat wij erg fijn en handig vinden, is de ontwikkelingen van de quotes voorafgaande de race met de verwachte opbrengsten. Dankzij deze feature wordt het nog eenvoudiger om de beste value-bets te identificeren. Voor meer informatie kun u ook ons artikel over leren wedden op paarden lezen.

4. Eurotierce sportweddenschappen

Zijn er even geen paardenraces beschikbaar? Dan kan je eenvoudig doorklikken naar het uitgebreide aanbod van sportweddenschappen bij Eurotierce. Je wordt dan direct begroet door een ruim aanbod aan allerlei sporten, waarop je vooraf of tijdens de wedstrijd kan wedden. Wat we erg praktisch vinden is de grote kolom in het midden van het startscherm. Hier zie je in een oogopslag welke sportevenementen bezig zijn of binnenkort gaan beginnen.

De site is goed vormgegeven en het is eenvoudig om snel een weddenschap te kunnen plaatsen. Naast de belangrijkste leagues in België zoals de Jupiler League, vind je alle belangrijke leagues in Europa en wereldwijd op Eurotierce. Hou jij van wedden op vooral paardenraces en ook sportweddenschappen? Dan zit je goed bij Eurotierce.

5. Andere features van Eurotierce

Eurotierce bied je de mogelijkheid om live paardenraces te volgen bij Eurotierce.. Het gaat hier om alle paardenraces uit Frankrijk bij Eurotierce en daarbuiten, die door Equidia worden uitgezonden. Wij vinden dit echt een geweldige feature, want nu is het echt net alsof jij live op de renbaan erbij bent. Heb je jouw favoriete paard en ruiter al geïdentificeerd? Dan kan je hem nu live volgen tijdens de race en hem de finish over juichen vanuit je eigen huiskamer! Om de livestream te kunnen volgen, moet je op dit moment van schrijven wel minimaal een storting van €15 maken. Om van de dienst gebruik te kunnen blijven maken, dien je maandelijks minimaal €10 in te zetten op Eurotierce paardenweddenschappen. Het commentaar van de livestream is in het Engels, wat wel zo prettig is als je Frans niet zo goed is.

Eurotierce biedt ook handige prognoses die je helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kan je ook paardenraces terugkijken, zodat je jouw ruiters en paarden kunt analyseren voor de aankomende wedstrijd.

6. Verschillende betaalmethoden

Op Eurotierce zijn er een beperkt aantal betaalmethoden beschikbaar om geld te storen en op te nemen. Je kan kiezen uit een klassieke bankoverschrijving en uit de kaarten Bancontact en Maestro voor stortingen en opnames. Helaas kan je nog geen gebruik maken van creditcards, omdat dit volgens Eurotierce door de Belgische wetgeving momenteel niet is toegestaan. Naar onze ervaring met Eurotierce kan het 2 tot 3 dagen duren voordat een klassieke bankoverschrijving is verwerkt.

7. Eurotierce mobiele app

Helaas heeft Eurotierce nog geen mobiele applicatie beschikbaar. Maar het is wel mogelijk om in de (mobiele) browser van je tablet of smartphone te wedden. Ook kan je er de livestream volgen. Voor de beste mobile ervaring hebben we de BetWinner Mobiele App

8. Betrouwbaarheid Eurotierce

Eurotierce bestaat al langer en heeft een geldige licentie om in België bij Eurotierce weddenschappen op sport en paardenraces te mogen aanbieden. Dat betekent voor jou als speler dat het bedrijf aan zeer strenge wet- en regelgeving moet voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van informatiebeveiliging, service en kwaliteit. Hierdoor kunnen we Eurotierce gerust aanbevelen en is het een betrouwbare bookmaker.

9. Onze opinie over Eurotierce

De markt voor online sportweddenschappen bij Eurotierce en paardenraces in België en Frankrijk bij Eurotierceis booming en Eurotierce springt daar goed op in. Eurotierce vinden we vooral een specialist voor het online wedden op paardenraces bij Eurotierce. Dat zie en voel je direct zodra je hun site opent. Wel loopt af en toe de Nederlandse vertaling van de website niet helemaal vloeiend. Maar echt hinderlijk vinden wij dit niet. De extra mogelijkheden om live de paardenraces te kunnen volgen en terugkijken, zullen menig liefhebber echt aanspreken. Dit is een geweldige feature voor nog meer spanning in je eigen huiskamer. Qua klantenservice kregen we een goede indruk. Er is wel een beperkt aantal mogelijkheden om geld te storen en op te nemen, maar de belangrijkste middelen zitten er allemaal wel steeds bij. Voor deze Eurotierce opinie artikel hebben we alles bekeken en beoordeeld.

10. Eurotierce FAQ

10.1 🧐 Is Eurotierce betrouwbaar?

Jazeker, Eurotierce bezit een licentie van de Kansspelcommissie onder licentienr. FA+117999.

10.2 🤑 Hoe kan ik laten uitbetalen bij Eurotierce?

Uitbetalingen bij Eurotierce verlopen via een bankoverschrijving. Je winst wordt overgemaakt naar hetzelfde rekeningnummer als waar de betaling mee is uitgevoerd.

10.3 🥳 Wat is de Eurotierce bonus?

Ja de Winning Boost bij Eurotierce of Gebooste Weddenschap bij Eurotierce. Eurotierce verhoogt je netto-winst met 5, 10 of 15% door de opbrengst van die weddenschap te verhogen. Eurotierce opinie is van mening dat dit een goede manier is van een bonus.

reageer EurotierceOpinie
Reacties (0)
Speel bewust 18+