Energy Casino Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet

Lees ons Energy Casino review en ontdek waarom het tot een van de snelt groeiende online casino's in Europa behoort. Lees de ervaringen van de experts en de beoordeling van het Energy Casino door gokkers zoals jij.

We gaan in dit review dieper in op de sterke punten van dit online casino, maar zullen ook het spelaanbod inclusief de meest populaire games en slots, de verschillende betaalmethoden, de klantenservice en support, sportweddenschappen bij EnergyBet, het registratieproces en het Energy Casino bonusaanbod tot in detail met je doornemen.

Energy Casino Bonusaanbod Bonus Omschrijving
Energy Casino bonus code: JOHNNYBET
Bonus voor casino: 200% bonus tot €100 + 50% reload bonus tot €200
Bonus zonder storting: €5 no deposit bonus voor casino
Bonus voor weddenschappen: Ontvang €10 bonus bij je eerste weddenschap van €10

Ik begin mijn Energy Casino review bij het begin; de sterke punten van dit online casino die in eerste instantie mijn interesse wekte om hier te gaan gokken!

1. Wat zijn de sterke punten van Energy Casino?

Energy Casino max bonus (maximale bonus online)
Energy Casino Promo code september 2021 Energy Casino Promo code oktober 2021
november 2021 december 2021
januari 2022 februari 2022
maart 2022 april 2022
mei 2022 juni 2022
juli 2022 augustus 2022

Allereerst is belangrijk om te weten dat het Energy Casino is het bezit is van een licentie van zowel de Malta Gaming Authority (MGA) als de Gambling Commission. Deze licentie is niet alleen afgegeven voor het online casino, maar ook voor het aanbieden van sportweddenschappen onder EnergyBet. Het Energy Casino staat dus onder streng toezicht en moet aan de striktste veiligheidsnormen voldoen. Dit houdt onder andere in dat je persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen, dat er enkel betrouwbare betaalmethoden worden gebruikt en dat de eigenaars voldoende kapitaal hebben om winsten uit te kunnen betalen.

Daarnaast is een van de sterkste punten van Energy Casino het spelaanbod en het rating systeem. In het volgende hoofdstuk van dit Energy Casino review gaan we de meest populaire slots en games bespreken, maar nu wil ik het alvast hebben over het Energy Casino rating systeem. Iedere speler kan namelijk zijn of haar beoordeling van een speelautomaat of game achterlaten, waardoor jij erg gemakkelijk kunt zien welke spellen van Energy Casino het beste worden beoordeeld door andere gokkers. Niet alleen geeft dit een vertrouwd gevoel, het kan ook erg handig zijn als je eens een nieuw spel wilt uitproberen!

2. Hoe is het spelaanbod van Energy Casino?

Maar wat zijn nou eigenlijk de beste games bij Energy Casino? Een van de beste slots op Energy Casino is Book of Gods. Deze speelautomaat van BF Games krijgt een 5 sterren waardering op Energy Casino en behoord tot de absolute top van de online slots.

Een ander erg populair spel is Book of Dead van Play’n GO. Ook dit spel wordt erg goed beoordeeld door spelers met een bijna perfecte score van 4,98 sterren. Verder behoren Gonzo’s Quest en Starburst van NetEnt tot de best beoordeelde slots op Energy Casino, met ratings boven de 4,9. Tot slot behoort ook het ietwat oudere classic slot Stunning Hot van BF Games nog altijd tot de absolute top van online speelautomaten.

Verder kun je bij Energy Casino ook terecht voor verschillende tafelspellen, videopoker, jackpot slots en een fantastisch live casino met spellen van NetEnt Live en Evolution Gaming, waaronder Roulette, Blackjack, Baccarat en nog veel meer. De duizenden verschillende games maken Energy Casino tot een van de meest complete online casino's van dit moment.

3. Wat is het Energy Casino bonusaanbod?

Laten we dan ook direct eens onze ervaring met het Energy Casino bonusaanbod bespreken, te beginnen met het welkomstaanbod voor nieuwe spelers.

Waneer jij voor het eerst een account opent bij Energy Casino kun je profiteren van een welkomstpakket tot €400. Deze bonus bestaat uit een bonus bij je eerste storting van 100% tot €200 en een bonus bij je tweede storting van 50% tot nogmaals €200. Deze bonus is beschikbaar voor iedereen die nog geen account heeft bij Energy Casino, ook zonder bonuscode. Dit geldt ook voor de Energy Casino live welkomstbonus tot €250.

Toch zul je onze Energy Casino no deposit bonuscode willen gebruiken wanneer je een account opent. Zo kun je namelijk, bovenop de standaard welkomstbonus, rekenen op een €5 no deposit bonus om het Energy Casino gratis uit te proberen.

Vervolgens kun je ook als geregistreerde speler blijven profiteren van toffe bonussen en promoties, waaronder een exclusief VIP programma en een wekelijkse reload-bonus tot €50. Kortom, aan bonussen en promoties ontbreekt het in ieder geval niet bij Energy Casino!

4. Wat zijn de verschillende betaalmethoden?

Ook wat betreft verschillende mogelijkheden om veilig geld te storten en op te nemen zit je bij Energy Casino helemaal goed. Zo kun je gebruikmaken van traditionele betaalmethoden zoals een bankoverschrijving en creditcards van VISA en Mastercard, maar kun je ook kiezen uit een twintigtal alternatieve betaalmethoden waaronder Skrill, Neteller, Zimpler, Trustly en Klarna. Op het moment van schrijven worden cryptocurrencies nog niet ondersteund bij Energy Casino. Je kunt wel gokken met een Bitcoin bonus bij 1XBIT.

Je kunt bij Energy Casino gratis geld storten zonder limieten. Wel zit er een limiet van €5.000 per dag op het opnemen van je winsten. Ook wordt er een vast bedrag van €5 in rekening gebracht wanneer je meer dan één maal per week geld opneemt en kunnen er 5% administratiekosten in rekening worden gebracht als je geld opneemt dat niet ten minste één maal is ingezet.

5. Beoordeling Energy Casino op je mobiele apparaat

Zoals je mag verwachten van een modern online casino, kun je prima mobiel gokken bij Energy Casino. Energy Casino beschikt niet over een mobiele applicatie, maar zowel de website als de beschikbare games zijn perfect compatibel met mobiele telefoons en tablets met Android of IOS besturingssystemen. Onze ervaring met Energy Casino is dan ook even goed op de desktop als op de mobiele telefoon.

Voor sportweddenschappen bij EnergyBet is wel een mobiele applicatie beschikbaar. De app is gratis te downloaden van de website van EnergyBet onder het tabje 'Mobile App'. Op dit moment beschikt EnergyBet enkel over een mobiele app voor Android.

6. Review Energy Casino klantenservice en support

Voordat ik mij Energy Casino review ga afronden wil ik nog even met je doornemen wat je kunt doen mocht je toch tegen een probleem aanlopen tijdens het gokken bij Energy Casino.

Veelal zul je het antwoord op je vraag kunnen vinden in de uitgebreide vraag en antwoord sectie op Energy Casino, maar wanneer je er niet uitkomt kun je gewoon contact opnemen met de Energy Casino klantenservice. In de 'Help' sectie van de website vind je het e-mailadres van Energy Casino support en het telefoonnummer van de hulplijn. Maar, aangezien de telefoonkosten nog wel eens hoog uit kunnen vallen en je op een e-mail natuurlijk niet direct antwoord ontvangt, is de live chat functie van het Energy Casino de gemakkelijkste optie.

7. Wedden op sport bij EnergyBet

Je kunt bij Energy Casino ook wedden op sportwedstrijden en andere evenementen. Dit wordt aangeboden onder de naam EnergyBet. EnergyBet biedt niet per sé de hoogste odds, al doen ze ook zeker niet ten onder aan andere online bookmakers, maar de leuke promoties maken het erg aantrekkelijk om hier eens een weddenschap te plaatsen.

Allereerst kun je bij EnergyBet ook weer profiteren van een toffe welkomstactie wanneer je een account opent met onze EnergyBet promocode. Je ontvangt namelijk €10 bonus wanneer je jouw eerste weddenschap van ten minste €10 met een odd van 1.75 of hoger. Verder kun je bij EnergyBet gebruikmaken van odds boosters en accumulators om je weddenschappen extra spannend en potentieel winstgevender te maken!

8. Conclusie: Onze ervaring met Energy Casino

Zoals je kunt lezen in dit Energy Casino review is onze ervaring met deze goksite erg goed. Om het nog even kort voor je samen te vatten, heb ik de voornaamste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Pluspunten van het Energy Casino

  • Energy Casino is een veilig en gelicentieerd online casino.
  • Het spelaanbod bij Energy Casino is enorm en het rating systeem zorgt voor een transparante beoordeling van de slots.
  • Het Energy Casino welkomstpakket kan je tot €400 opleveren, plus een bonus zonder storting ter waarde van €5.
  • Energy Casino biedt veel verschillende betaalmethoden en laat je kosteloos je winst opnemen
  • Energy Casino klantenservice en support bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat.
  • Het is tevens mogelijk te wedden op sport via EnergyBet.

9. Hoe kan ik me registreren bij Energy Casino?

Wil jij het Energy Casino gratis uitproberen? Dan zul je onze promocode JOHNNYBET moeten invoeren wanneer je een account opent. Je kunt de code invoeren in het veld 'Promo code' op de eerste pagina van het registratieformulier, dat je opent door op de knop 'REGISTER' te klikken op de website van Energy Casino.

De makkelijkste manier om een account te openen is echter door simpelweg op de onderstaande button te klikken. De promocode wordt zo automatisch aan Energy Casino doorgegeven en jij hoeft enkel maar je gegevens aan te vullen. Hiermee sluit ik mijn Energy Casino review af, veel speelplezier en succes!

JB Exclusive
Bonus met JohnnyBet
200% First Deposit Bonus + €5 No Deposit Bonus
Standaard bonus op Energy Casino
100% up to €200
reageer EnergyCasinoReview
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk