Carousel Casino België Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Carousel Casino België Review

In dit Carousel Casino België review zullen we deze Belgische speelhal eens onder de loep nemen. Carousel is een van de bekendere online speelhallen in België en opereert onder een B+ licentie van de Kansspelcommissie. Je kunt dus volledig legaal en secuur online gokken bij Carousel België.

Carousel Casino Bonus Code

Carousel Casino bonus Promotie omschrijving
Casino games Exclusieve games en dice games
Casino toernooien Casino-toernooien vanaf €0,10
Carousel Casino bonus code Gebruik onze link

Een Carousel Casino welkomstbonus krijg je helaas niet als nieuwe speler en ook andere promoties zijn hier helaas niet te vinden. Carousel moet het vooral hebben van het relatief goede aanbod en de casino toernooien. In de beoordeling van Carousel gaan we daar dan ook eens wat beter naar kijken, maar we zullen beginnen met de registratie bij Carousel Casino België.

Beoordeling JohnnyBet
3.5 / 5
Gebruiker ratings
0.0 / 5
Jouw rating

1. Registratie bij Carousel Casino België

Carousel Casino max bonus (maximale bonus online)
✓Carousel Casino Bonus code januari 2021 ✓Carousel Casino Bonus code februari 2021 ✓ maart 2021
✓ april 2021 ✓ mei 2021 ✓ juni 2021
✓ juli 2021 ✓ augustus 2021 ✓ september 2021
✓ oktober 2021 ✓ november 2021 ✓ december 2021

Een account openen bij Carousel Casino België is eenvoudig. Ga naar de website van carousel via een van onze links, en volg de onderstaande stappen om een account te openen.

Hoe open ik een account bij Carousel Casino?

  • Klik op “INLOGGEN / REGISTREREN” rechts bovenin het scherm
  • Klik vervolgens op “MAAK MIJN ACCOUNT AAN”
  • Voer je gegevens in en kies je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Geef aan dat je alle Carousel Casino promoties wilt ontvangen
  • Valideer en rond de registratie af

2. Carousel Casino games en dice games

Met een account bij Carousel Casino België kun je nu genieten van een relatief groot aanbod online casino games. De duidelijke categorieën die door de goksite worden gehanteerd, maken het eenvoudig om te navigeren en snel de leukste spellen te vinden. Carousel Casino heeft het aanbod verdeeld in de categorieën Top games, Nieuwe games, Dice games, Dice slots, Roulette, Kaart games en Jackpot games. Elke categorie bestaat uit tientallen verschillende spellen, die vervolgens nog kunnen worden gesorteerd op softwareontwikkelaar.

Vooral dice games en dice slots vind je in overvloed bij Carousel, maar ook jackpot games zijn goed vertegenwoordigd bij deze Belgische speelhal. Denk hierbij onder andere aan de games 100 Super Dice, Extra Joker, Burning Dice en Joker Dice.

3. Carousel Casino bonus, promoties en casinotoernooien

Bij het openen van je account worden er door Carousel geen bonussen of promoties gehanteerd en ook de Carousel Casino promotiecode is uit het registratie formulier verwijderd. Als je wilt gokken met een bonus, raad ik je dan ook aan om ons overzicht met de beste casino bonussen in België eens te bekijken. Heb je je pijlen gezet op Carousel Casino, dan kun je extra geld winnen door deel te nemen in de casino toernooien.

Bij de Carousel Casino toernooien is het mogelijk om al mee te doen vanaf €0,10. Je maakt daarbij kans op een prijzenpot van €2500. Ook zijn er toernooien waar de prijs €1 of €2 bedraagt, maar de prijzenpot kan dan ook oplopen tot wel €12.500. Dit is dan ook een uitstekend alternatief voor de Carousel Casino bonus en promoties, om zo toch nog wat extra geld te kunnen winnen. Het spel dat wordt gespeeld per toernooi kan verschillen, maar dit is duidelijk weergegeven voor het starten van een toernooi.

Een ander leuk element op de website van Carousel is wel dat er een speciaal gedeelte is ingericht met recente winnaars. Daarbij kun je niet alleen zien welk bedrag er is gewonnen, maar ook bij welk spel dit is gebeurd. Leuk natuurlijk om te kijken of je dit kunt overtreffen.

4. Geld storten en opnemen bij Carousel Casino

Je kunt bij Carousel Casino kiezen uit verschillende betaalmethoden waarmee beveiligde transacties kunnen worden uitgevoerd, waaronder docdata payments, CASHlib, moneyclic en Paysafecard. Ook kun je betalen via ING en Belfius via Bancontact en HiPay. Betalen met Bitcoin gaat helaas niet, alhoewel gokken met Bitcoin snel populairder wordt. Als je hier meer over wilt weten, of als je een account zou willen openen bij een Bitcoin casino, zorg er dan voor dat je ons overzicht van de beste promotiecodes voor Bitcoin casino eerst raadpleegt.

5. Is Carousel Casino België legaal?

Het Carousel casino wordt erkend door de Belgische kansspelcommissie en is in het bezit van licentie B+4248 voor het aanbieden van online kansspelen, maar ze beschikken tevens over een fysieke locatie in Hulst. Hiermee is het Carousel Casino volledig legaal en kun je er dus op een veilige manier gokken. Je wordt als speler beschermd wordt door het toeziend ook van de Belgische kansspelcommissie. Je moet dan wel minimaal 21 jaar oud zijn om een account te mogen openen bij Carousel Casino België.

6. Ervaring en beoordeling Carousel Casino

Al met al is mijn ervaring met Carousel Casino België beter dan verwacht. Het spelaanbod is er goed, de toernooien zijn een goed alternatief voor de helaas verdwenen Carousel Casino promoties en bonussen en de website is erg gemakkelijk in het gebruik. Een ander erg groot pluspunt voor Carousel naar mijn mening is het feit dat dit online casino de Make A Wiach Foundation steunt. Ook het feit dat er een fysiek Carousel Casino bestaat draagt weer bij aan de betrouwbaarheid van deze online speelhal.

7. Veelgestelde vragen over Carousel Casino België

7.1 🧐 Is Carousel Casino België betrouwbaar?

Carousel Casino is in het bezet van een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en is dus een betrouwbare goksite.

7.2 📱 Kan ik mobiel gokken bij Carousel Casino?

De website van Carousel België is ook beschikbaar op mobiele apparaten en de meeste spellen zijn compatibel met mobiele Android, Windows en iOS telefoons. Een Carousel Casino mobiele app is momenteel nog niet beschikbaar.

7.3 🤑 Wat is de Carousel Casino promotiecode?

Carousel Casino heeft geen speciale aanbiedingen voor nieuwe spelers en maakt dan ook geen gebruik van een promotiecode, maar biedt wel goede alternatieven voor promoties. Alles hierover lees je in dit Carousel Casino België review.

reageer CarouselCasinoBelgiëReview
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk