Bwin Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Bwin Review

Bwin Bonus Code en Promoties

Bwin Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Sport Bonus: 50% Cashback Sport Bonus tot €100
Casino Bonus: 50% Cashback Casino Bonus tot €100
Toon je kleuren: Ontvang speciale boosts voor je favoriete team
Verhoogde Quoteringen: Hogere odds met Price Boost, Combi+ en Build a Bet
Poker Promotie: Gepersonaliseerde Poker Promoties
Bwin Promotiecode: Claim jouw bonus via onze link

Wanneer je voor de keuze staat bij welk online wedkantoor je wilt gaan wedden, komt het vooral aan op persoonlijke voorkeuren, de beschikbare bonussen & promoties, en natuurlijk op de betrouwbaarheid en eerlijkheid van de website. In dit Bwin review leer je alles over deze goksite en vertel ik je over onze ervaring met Bwin en een aantal van de belangrijkste aspecten waaronder betaalmethoden, stortingen en geldopname, de Bwin bonussen en promoties en hoe jij deze kunt claimen zonder Bwin bonus code.

Registreer jij je nu bij Bwin België via onze een van onze links, dan profiteer je van een cashback welkomstbonus tot €100 voor nieuwe spelers. Deze bonus is geldig voor zowel het Bwin Casino als sportweddenschappen bij Bwin. Lees deze Bwin recensie voor meer informatie over de Bwin welkomstbonus en de andere promoties.

Beoordeling JohnnyBet
4.0 / 5
Gebruiker ratings
4.98 / 5
Jouw rating

1. Bwin Cashback Welkomstbonus

Bwin max bonus (maximale bonus online)
Bwin Bonus code mei 2020 Bwin Bonus code juni 2020 juli 2020
augustus 2020 september 2020 oktober 2020
november 2020 december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021

Bwin is over het algemeen een fijne website die gemakkelijk is in het gebruik, overzichtelijk is en het is een bovenal eerlijke online kansspelen aanbiedt. Daarnaast is Bwin de enige goksite in België waar je nog een leuke welkomstbonus kunt ontvangen. Registreer jij je bij Bwin via onze link, dan ontvang je een registratiebonus in de vorm van een cashback van 50% tot €100, voor zowel sportweddenschappen als het online casino.

De Bwin cashback bonus is enkel geldig voor nieuwe spelers met een eerste storting van minimaal €10. Mocht je gedurende de eerste maand bij Bwin verlies maken, dan ontvang je 50% van je netto verlies terug tot maximaal €100. Het mooie is dat je dit geld CASH terugkrijgt, jouw cashback is dus niet aan bonusvoorwaarden verbonden. Maar deze website heeft nog een aantal andere sterke punten, waarover ik je alles vertel in dit Bwin review.

Bwin biedt niet alleen online weddenschappen aan, maar ook een online casino en online Poker, voor alle individuele secties zijn speciale promoties beschikbaar. Voor weddenschappen zijn dit speciale boosts en hogere odds, voor poker en het online casino zijn dit gepersonaliseerde promoties. Bwin België heeft geen promotiecode veld in het registratieformulier. Om te profiteren van deze aanbiedingen kun je dus simpelweg een account aanmaken via onze link.

2. Bwin Bonussen en Promoties

Laten we het Bwin review voortzetten met de speciale promoties voor weddenschappen. Allereerst biedt Bwin jou een nieuwe actie, genaamd "Toon je Kleuren". Het is hier de bedoeling dat jij jouw favoriete team uit de Jupiler Pro of Proximus League selecteert. Je zult vervolgens speciale boosts en content op basis van je gekozen ploeg ontvangen.

Ook kunt je bij Bwin profiteren van verhoogde quoteringen door speciale Price Boos of Combi+ weddenschappen af te sluiten. Tot slot kent Bwin ook de Build a Bet functie. Hier kun jij jouw eigen weddenschap samenstellen tegen hogere odds om zo meer winst te behalen.

Ook voor het Bwin Casino en Bwin Poker zijn er speciale acties beschikbaar. Wanneer jij een account aanmaakt bij Bwin zul je gepersonaliseerde promoties ontvangen, waarmee jij leuke bonussen en andere extra promoties kunt winnen.

Ben jij op zoek naar een ander soort casino bonus? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen in het online casino van Betway. Het Betway online casino telt meer dan 400 populaire casinospellen en gebruikers van JohnnyBet zijn er zeker van altijd de laatste bonusinformatie en promoties te ontvangen. Meer over deze casino bonussen en promoties lees je in onze Betway recensie.

3. Bwin Gebruikersprofiel

Bwin heeft een van de meest gemakkelijke processen voor het creëren van een nieuw profiel. Tijdens de aanmelding wordt verzocht om je persoonlijke informatie in te vullen en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen.

Vervolgens zit de grote kracht van Bwin hem in de mogelijkheid om je profiel te personaliseren met je eigen wedstijl. Als je bijvoorbeeld van plan bent om voortdurend eenzelfde soort weddenschap af te sluiten, dan kun je een standaardbedrag instellen om tijd te besparen. Ook kun je kiezen welke meldingen je wilt ontvangen over je gewonnen weddenschappen en daarbij behorende winst.

Laten we dit Bwin review vervolgen met de verschillende secties om te gokken bij Bwin. We zullen starten met de Bwin online bookmaker waar jij sportweddenschappen kunt afsluiten op vrijwel alle sportevenementen.

4. Bwin Online Sportweddenschappen

Voordat ik deze Bwin recensie vervolg met een kijkje op het sportaanbod, wil ik eerst even iets kwijt over de website zelf. Wat betreft het ontwerp van de website is Bwin namelijk zowel stijlvol als eenvoudig in gebruik. De site is duidelijk opgezet, waar je bovenin de website de sectie kiest waarin je wilt spelen. Ik heb de secties die beschikbaar zijn bij Bwin hier in het kort voor je omschreven.

Sportweddenschappen is waar het vooral om draait bij Bwin en pp het gebied van sportweddenschappen is Bwin dan ook uitstekend voorzien. Er zijn vele verschillende categorieën om uit te kiezen, waaronder natuurlijk de sporten die bij ons populair zijn. Zo kun je er inzetten op voetbalwedstrijden, basketbal, wielersport en tennis. Daarnaast kun je bij Bwin ook wedden op sporten die populair zij buiten Europa waaronder Ijshockey, NFL en NBA, maar ook op paardenrennen, e-sport, entertainment en politiek.

Een ander wedkantoor waar sportweddenschappen en in het bijzonder voetbalweddenschappen centraal staan is Ladbrokes. Bij Ladbrokes kunt je tevens profiteren van de beste odds en leuke promoties. In ons Ladbrokes bonuscode review vertellen we je alles over de promoties bij Ladbrokes en hoe jij jouw bonus kunt claimen.

Naast regulier wedden op sportevenementen kun je bij Bwin ook live wedden op sport, terwijl de wedstrijd wordt gespeeld. In sommige gevallen is het ook mogelijk de wedstrijd live te volgen via een live stream op de website van Bwin.

5. Bwin Online Casino en Poker Review

Een andere goede kwaliteit van Bwin, is dat je hier zowel kunt gokken in het online casino als Pokeren. Laat ik dit Bwin review dus ook maar direct vervolgen met een kijkje op deze secties van de site.

In het Bwin Casino kun je een gokje wagen op tal van speelautomaten, waaronder natuurlijk de klassiekers zoals Starburst, Book of Ra en Sizzling Hot. Naast de reguliere speelautomaten heeft het Bwin Casino ook een aantal speciale Jackpot Automaten in haar aanbod.

Naast slots en speelautomaten zijn er ook tafelspellen als Roulette en Blackjack te spelen. Ook vinden we hier verschillende soorten video Poker. Het is niet het meest uitgebreide casino-aanbod, maar het is wederom gemakkelijk in het gebruik en erg overzichtelijk.

Het Live Casino van Bwin is erg interessant. Het aanbod is enorm groot en de keuze rijkt veel verder dan de spellen die we normaal gesproken in een Live Casino terugvinden zoals Roulette en Blackjack. In het Bwin Live Casino kun je namelijk ook genieten van Pokerspellen, Baccarat en Spelshows zoals Deal or No Deal!

Ook over de Poker sectie van Bwin ben ik erg tevreden. Ze hebben leuke toernooien, een speciaal rewards programma, hoge prijzen en zelfs een complete pokerschool waar nieuwe spelers alles kunnen leren over het spel!

6. Geld Storten en Opnemen bij Bwin

Een Bwin recensie is niet compleet zonder de verschillende wijzen waarop je geld kunt storten en opnemen te bespreken. Betaalmethoden zijn er in ieder geval genoeg bij Bwin. Zo kun je er geld storten via veilige e-wallets zoals Skrill en Neteller, maar je kunt ook gebruikmaken van PayPal, Apple Pay, Maestro, een bankoverschrijving en meer.

Geld opnemen kan over het algemeen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de storting. Het uitbetalen bij Bwin gaat alleen niet altijd even snel. Uitbetalingsverzoeken moeten eerst door interne controleteam worden gecontroleerd en goedgekeurd, wat tot twee werkdagen kan duren. Daarna duurt het nog enige tijd voordat het geld daadwerkelijk wordt overgeboekt.

7. Bwin België Recensie

Bwin is een behoorlijk complete goksite die zeker kan worden aanbevolen. Je kunt er veilig wedden en hebt er de keuze uit vele opties en mogelijkheden. Ook de Bwin registratiebonus is een enorm pluspunt. Waar andere goksites in België vaak enkel boosters en loyalty plans bieden, heeft Bwin daadwerkelijk een bonus waarmee jij tot €100 terug kunt krijgen zonder dat hier bonusvoorwaarden aan zijn verbonden, je kunt het geld gebruiken om nog een gokje te wagen bij Bwin, of je kunt het gewoon weer opnemen.

Een andere goksite waar je leuke promoties vindt is betFIRST. Hier kun je profiteren van leuke aanbiedingen zoals de €1.000.000 Prono Foot jackpot. Alles hierover lees je in ons betFIRST promocode review.

Hopelijk heb je voldoende geleerd van dit Bwin review om zelf de keuze te maken of deze goksite bij je past of niet. Wil jij een gokje wagen bij Bwin? Registreer je dan via de onderstaande link en profiteer van de exclusieve cashback bonus tot €100!

Standaard bonus op Bwin Welkomstbonus van 100% tot €50
Meld je aan bij Bwin!

8. Gokken bij Bwin - Wat moet ik weten?

8.1 🔹 Wat zijn de Bwin bonussen en promoties?

Bwin is voor een goede goksite in verband met de gebruiksvriendelijkheid, de interessante en originele promoties waaronder de 50% cashback tot €100, en het sportaanbod. In ons Bwin review lees je alles over de nieuwe promoties waar jij bij Bwin van kunt profiteren.

8.2 🔹 Is Bwin legaal in België?

Bwin is een legale aanbieder van zowel online weddenschappen als online casinospellen. Bwin heeft hiervoor een vergunning A+8085 en FA+119162 van de Kansspelcommissie. Meer informatie vind je in ons Bwin review.

8.3 🔹 Is Bwin betrouwbaar?

Bwin is in België in het bezit van de benodigde licenties en staat dus onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie. Dit betekent dat ze aan erg strenge eisen moeten voldoen en regelmatig worden gecontroleerd op veiligheid en eerlijkheid van het spel. Bwin is dus een betrouwbare goksite, waarover je alles leert in onze recensie.

reageer BwinReview

Aanbevolen artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk