Blitz Casino België Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Blitz Casino België Review

In dit artikel zal ik mijn Blitz Casino België review met jullie bespreken. Het Blitz Casino is een van de vele legale online speelhallen in België. Het casino opereert onder een wettelijke Belgische licentie van de Kansspelcommissie en het is daarmee dan ook volledig veilig en legaal om op te gokken bij Blitz Casino.

Blitz Casino België promotiecode

Blitz Casino Promoties Promotie Omschrijving
Casino toernooien: Speel mee in online casino toernooien vanaf slechts €0,01
Jackpot spellen: Speel een van de vele jackpot spellen en maak kans op €25.000
Blitz Casino promotiecode: Gebruik onze link

In tegenstelling tot veel andere online casino’s in België, wordt er bij Blitz Casino geen gebruik gemaakt van promoties om gokkers naar de website te trekken. Toch is de online speelhal erg populair, maar wat zijn hier nu eigenlijk de redenen voor? Het uitgebreide aanbod maakt het Blitz Casino natuurlijk erg interessant, evenals het feit dat de inrichting van de website erg overzichtelijk is. Vanzelfsprekend is dat niet alles wat dit een leuke goksite maakt, en in deze recensie gaan we dan ook dieper in op de kwaliteiten van het Blitz Casino.

Beoordeling JohnnyBet
2.0 / 5
Gebruiker ratings
2.18 / 5
Jouw rating

1. Blitz Casino Spellen en Games

Blitz Casino max bonus (maximale bonus online)
Blitz Casino Bonus code november 2020 Blitz Casino Bonus code december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021
mei 2021 juni 2021 juli 2021
augustus 2021 september 2021 oktober 2021

Er wordt bij Blitz Casino België duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende spellen die worden aangeboden. Op de website zijn de games onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder nieuwe spellen, dice spellen, dice slots, Roulette en kaartspellen. Zo kun je gemakkelijk je favoriete games vinden, maar je kunt hiervoor ook gewoon gebruikmaken van de handige zoekfunctie.

Ben je een beginnend gokker of wil je een spel uitproberen waarmee je nog niet bekend bent, dan kun je gebruikmaken van de zogenaamde ‘Play Money’ functie van het Blitz Casino. Dit is een demoversie van het casino waarbij je met fictief geld speelt. Hierdoor kun je de verschillende spellen uitoefenen en deze onder de knie krijgen.

2. Blitz België casino toernooien

Je kunt bij Blitz Casino deelnemen in verschillende online casino-toernooien, waarmee veel cashgeld gewonnen kan worden. Het doel van de casino-toernooien is om zoveel mogelijk punten te behalen op het geselecteerde spel. De speler met de meeste punten aan het einde van het toernooi wint de hoofdprijs, maar ook een aantal andere spelers delen mee in de prijzenpot.

Blitz België casino-toernooien:

  • Monthly Tournament - Speel mee vanaf €0,10 voor de prijzenpot van €723 met een hoofdprijs van €250
  • Weekly Tournament - Speel mee vanaf €5 voor de prijzenpot van €1.113 met een hoofdprijs van €500
  • Morning Tournament - Speel mee vanaf €0,01 voor de prijzenpot van €100 met een hoofdprijs van €35
  • Afternoon Tournament - Speel mee vanaf €0,01 voor de prijzenpot van €100 met een hoofdprijs van €35
  • Evening Tournament - Speel mee vanaf €0,50 voor de prijzenpot van €245 met een hoofdprijs van €175

Een ander Belgisch topcasino met vele verschillende toernooien waarin cash prijzen gewonnen kunnen worden is Circus. Check ons review en en gebruik onze bonus code voor Circus casino wanneer je een account opent!

3. Jackpot spellen bij Blitz Casino België

Ook kun je bij Blitz Casino vele verschillende jackpot spellen spelen. Denk hierbij aan 40 King, 40 Super Dice, 100 Dice, Ice Dice en Extra Joker. Je kunt bij Blitz Casino al vanaf €0,10 inzetten op jackpot spellen, waarmee tot wel €25.000 te winnen valt.

€25.000 klinkt natuurlijk als erg veel geld, maar bij andere casino's zijn de jackpots nog vele malen groter. Check bijvoorbeeld een het online casino van Wazamba, waar je overigens ook nog eens een flinke welkomstbonus kunt verkrijgen als je onze Wazamba casino promotiecode invoert tijdens je registratie.

4. Geld storten en opnemen bij Blitz Casino

Je kunt gebruikmaken van verschillende vertrouwde betaalmethoden bij Blitz Casino, waaronder HiPay, Bancontact, iDeal, Paysafecard, Moneyclic en Cashlib. Opnames worden vrijwel direct uitgevoerd en verwerkt middels dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de storting.

5. Blitz Casino mobiele applicatie

Het Blitz Casino is uiteraard ook beschikbaar op je mobiele telefoon. Er is een mobiele app Blitz Casino te downloaden voor zowel Android als IOS. De IOS app is te downloaden via de Apple App Store en de Android app is te downloaden op de Blitz casino website. Instructies voor de download staan eveneens vermeldt op de website van het Blitz Casino.

Met de Blitz Casino mobiele app speel je de spannendste spellen op je mobiel, waaronder Mystery Dragon, Big Hit, Deal or no Deal, Take it or not, Open the Box, en nog zoveel meer.

Ook het grootste deel van Blitz Casino's dice slots, zoals Amazon Fierce, Farah's Adventure, Lords of Asgard, Plasma Fusion en veel meer, zijn beschikbaar op alle mobiele Android en IOS apparaten.

6. Beoordeling Blitz Casino België

Het aanbod is goed en vooral de toernooien bij Blitz Casino spreken mij aan. De buy-in is klein, maar je kunt er toch een leuk bedrag mee winnen. Zoals ik in het begin van dit review al even aanhaalde is het Blitz Casino volledig legaal onder de Belgische wetgeving en beschikt het over de B+ licentie van de Kansspelcommissie. Mocht je toch een probleem hebben, dan kan dit veelal worden opgelost met de veelgestelde vragen sectie op de website. Kom je er toch niet uit? Vul dan het contactformulier in en Blitz Casino klantenservice neemt normaliter snel contact op.

Al met al sluit ik dit review dus af met een positieve beoordeling van het Blitz Casino. Heb je zin een toffe dice slots, of wil jij je wagen aan de jackpot spellen om kans te maken of een fantastisch grote geldprijs? Dan ben je bij het Blitz Casino België aan het juiste adres.

7. Gokken bij Blitz Casino - Wat moet ik weten?

7.1 🧐 Is Blitz Casino betrouwbaar?

Blitz Casino is in het bezit van een B+ vergunning van de Belgische Kansspelcommissie en kan dus volledig legaal haar diensten als online speelhal aanbieden.

7.2 🤔 Kan ik bij Blitz Casino wedden op sport?

Blitz Casino heeft een samenwerkingsverband met Stanleybet voor het aanbieden van sportweddenschappen. Deze zijn toegankelijk vanuit de Blitz Casino website.

7.3 🤑 Welke promoties zijn beschikbaar bij Blitz Casino?

Blitz Casino maakt geen gebruik van promoties en bonussen, maar biedt je wel de mogelijkheid om flinke jackpots te winnen en mee te spelen in casino toernooien met cash prijzen. Meer hierover in ons Blitz Casino België review.

reageer BlitzCasinoBelgiëReview
Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Affiliate Code
JBVIPC
Claim bonus
JohnnyBet Humor
De humor voor vandaag
On his way memes
Laad meer humor
BlitzCasinoBelgieReview
Speel verantwoordelijk