Betway Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Betway Review

Betway Bonus Code en Promoties

Betway Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Sport Promo: BetYourWay - Creëer jouw weddenschap
Betway Casino: Groot aanbod casinospellen en live casino
Betway Sport: Groot aanbod sportweddenschappen en live wedstrijden
Betway E-sports: Live wedden op veel e-sport evenementen
Betway Promotiecode: Claim je Betway promoties via onze link

In dit review bespreek ik een van de meest bekende goksites, niet alleen in België, maar ook in de rest van Europa. In dit Betway review leer je over de functionaliteiten van deze goksite, het ruime aanbod kansspelen en de promoties waarvan jij kunt profiteren via JohnnyBet.

Betway is een aanbieder van online kansspelen die bijna elke Belgische gokker wel kent. Je kunt hier wedden op ontzettend veel sportwedstrijden, maar Betway heeft ook een mooi online casino en je kunt er weddenschappen plaatsen op e-sports. In dit Betway review zul je alles leren over zowel het wedkantoor als het casino en de beschikbare promoties.

Beoordeling JohnnyBet
4.43 / 5
Gebruiker ratings
5.0 / 5
Jouw rating

1. Betway Casino en Sports Promoties

Betway max bonus (maximale bonus online)
Betway Bonus code mei 2020 Betway Bonus code juni 2020 juli 2020
augustus 2020 september 2020 oktober 2020
november 2020 december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021

De bekende welkomstbonus is in België helaas uit van het verleden. Belgische casino's mogen geen nieuwe klanten meer trekken door bonussen, gratis spins of andere vormen van "gratis geld" aan te bieden die verbonden zijn aan bonusvoorwaarden. De meeste online kansspelaanbieders in België zijn dus met nieuwe promoties gekomen, waarmee je toch nog kunt gokken met een voordeel.

Laten we ons in dit Betway review dus eerst eens richten op de nieuwe promotie van Betway, de BetYourWay Bet Builder, waarmee jij jouw eigen unieke weddenschap kunt creëren. Zo kun je een combinatie weddenschap samenstellen waarvoor je unieke noteringen zult krijgen, wat betekent dat je hier een veel hogere uitbetaling mee kunt winnen.

Wil je toch al eens van een ander soort promotie gebruikmaken waar je tevens veel CASH geld mee kunt winnen, dan zou je de Fantasy Bet van Circus een kunnen uitproberen. Je stelt hier jouw eigen dream team samen en je wint bonus geld op basis van de real life resultaten van de spelers in je dream team. Check ons Circus Promocode review voor alle details hierover en meer.

2. Betway Casino Promotiecode

Betway biedt je weliswaar niet de mogelijkheid een speciale Betway promotiecode in te voeren tijdens het registreren, maar als je je eenmaal geregistreerd hebt bij Betway kun je toch profiteren van leuke promoties en andere aanbiedingen. Ook zul je op de hoogte worden gehouden van tijdelijke promoties waarmee toffe beloningen te winnen zijn.

Maar wat Betway vooral een goede keuze maakt is de overzichtelijke website en het grote aanbod sportweddenschappen. Betway is in België een van de bookmakers waar je het beste kunt wedden op eSports. Natuurlijk is ook het reguliere sportaanbod enorm. Laten we deze Betway recensie dus maar eens vervolgen met een overzicht van de verschillende sporten waarop gewed kan worden bij deze bookmaker.

3. Betway Sportweddenschappen

Sportweddenschappen staan centraal bij Betway, dus hier gaan we in dit Betway review eerst aandacht aan besteden. Je kunt hier onder andere wedden op voetbal, tennis, basketbal en golf. In totaal heb je de keuze uit meer dan 30 verschillende sporten om op te wedden. Je kunt er bij Betway daarnaast ook voor kiezen om live op sport te wedden. Dat maakt het wagen van een gokje op je favoriete club natuurlijk nog een stuk spannender!

Dit maakt Betway een van de meest complete online wedkantoren in België. Er zijn maar weinig website waar je zo ontzettend veel keuze hebt als bij Betway. Dit geldt niet alleen voor normale sportweddenschappen en live weddenschappen, maar ook voor weddenschappen op e-sports, welke je ook live kunt volgen.

Als we een ander online wedkantoor zouden moeten kiezen dat aan het aanbod van Betway kan tippen, dan zou dat Bwin zijn. Bwin biedt jou naast een ontzettend groot aanbod sporten en evenementen om op te wedden, ook nog steeds een welkomstbonus tot €100. De bonus komt in de vorm van een cashback van 50% over je netto verlies gedurende de eerste maand. De cashback is niet aan bonusvoorwaarden verbonden! Check ons Bwin review en lees hoe jij jouw bonus kunt claimen.

4. Wedden op eSports bij Betway

Zoals ik al een aantal keer vermeldde, is het aanbod eSports weddenschappen bij Betway erg goed. Een Betway recensie zou dan ook niet compleet zijn zonder een review van deze sectie van de website.

Je kunt bij Betway onder andere wedden op op League of Legends, Dota 2 en Call of Duty, maar vooral Counter Strik: GO weddenschappen zijn erg populair bij deze bookmaker. Daarnaast kun je hier niet alleen pre-game wedden op eSports, maar kun je ook live weddenschappen afsluiten en vind je er boosts voor bepaalde eSports weddenschappen.

5. Betway Online Casino Review

Zoals we eerder al zeiden kun je bij Betway niet alleen sportweddenschappen afsluiten, maar kun je er ook een gokje wagen in het Betway online casino. De casinospellen zijn ingedeeld in verschillende categorieën waaronder tafelspellen, jackpots en slots. Een aantal van onze favorieten fruitautomaten bij het Betway casino zijn Book of Oz en natuurlijk de klassieker Starburst. Voor wie een jackpot wil winnen waarna je nooit meer hoeft te werken is de knaller van Mega Moolah hier ook te spelen, met een van de grootste jackpots in de geschiedenis van online casino’s.

Daarnaast zijn al deze spellen ook beschikbaar voor de mobiele telefoon in de app van Betway, waar we later in dit Betway review nog even op terug zullen komen. Dit betekent dat, ongeacht waar je bent, wat je doet of wie je bent, je dezelfde fantastische casino-ervaring kunt hebben. Je hoeft enkel maar de mobiele Betway app te downloaden.

Op dit moment is er alleen geen enkele bonus of promoties voor het Betway Casino. Wil jij in een online casino spelen waar je tegelijkertijd ook kunt profiteren van leuke promoties, dan is Casino777 wellicht iets voor jou. In onze Casino777 bonus code review lees jij alles over de 777 Premium Club en de Money Vault, waar maar liefst €25.000 te winnen is!

6. Live Gokken in het Betway Live Casino

Ook het Live Casino kan natuurlijk niet ontbreken in ons Betway review. Vooral de tafelspellen zijn rijkelijk vertegenwoordig bij het Betway Live Casino. Bij dit Live Casino vind je dan ook live Blackjack van de producent Evolution Gaming, maar ook Roulette en Baccarat van dezelfde softwareontwikkelaar. Een live casino geeft jou bijna het gevoel dat je in een echt casino bent en dat is bij het Betway Live Casino niet anders. Het spel is extra spannend aangezien je met echte spelers speelt en daarnaast er zijn bij Betway soms speciale bonussen beschikbaar die je alleen kunt inzetten bij het live casino.

7. Betway op je Mobiele Telefoon

Ik zei het eerder in deze recensie al even, maar Betway heeft ook een erg goede mobiele app waarmee jij altijd en overal kunt gokken vanaf je telefoon. Met de Betway app beschik jij over zowel sportweddenschappen als casinospellen, waar je ook bent. De Betway mobiele applicatie is te downloaden voor IOS in de Apple App Store, en voor Android vanaf de website van Betway.

8. Geld Storten en Opnemen bij Betway

Een ander belangrijk punt in ons Betway review zijn de manieren waarop jij geld kunt storten op je spelersrekening en hoe jij je winst kunt laten uitbetalen. Bij Betway worden er een divers aantal betaalmethodes aangeboden waarmee je een storting of opname kunt doen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan e-wallets zoals Skrill en Neteller, maar ook betalingen via Bancontact, Hipay en ING HomePay zijn beschikbaar.

Er is dus voor iedere gokker wel een betaalmethode te vinden. De opname van je winsten kun je doorgaans regelen via dezelfde betaalmethode als waarmee je een storting hebt gedaan.

9. Is Betway Betrouwbaar?

Bij het Betway Casino kun jij veilig en vertrouwd gokken, want het online casino beschikt over een licentie van de autoriteiten van België. Het bedrijf is eigendom van Casinos Austria International Belgium SA en zij doen als online wedkantoor zaken onder licentienummer FA+116777. Het online casino is in het bezit van licentie A+20000 van de Belgische Kansspelcommissie, die toeziet op eerlijk spel en veiligheid van de spelers.

10. Betway België Recensie

Betway is een merk met een gevestigde naam. Zowel het Betway casino als het online wedkantoor beschikken over alle facetten die een gokker nodig heeft. Zo kun je er genieten van een fantastisch aanbod en gok je hier met een gerust hart, wetende dat de Belgische Kansspelcommissie toezicht houdt op deze aanbieder. We sluiten dit review dan ook af met een duim omhoog voor Betway.

Het enige dat bij Betway eigenlijk ontbreekt zijn betere promoties, zowel voor de bookmaker als het casino. Wil jij toch al eens een gokje wagen bij Betway? Maak dan snel een account aan via onze link om er zeker van te zijn dat je altijd van de laatste Betway promoties kunt profiteren.

11. Gokken bij Betway - Wat moet ik weten?

11.1 🔹 Is Betway betrouwbaar?

Betway is in het bezit van vergunning FA+116777 voor online weddenschappen en vergunning A+20000 van de Belgische Kansspelcommissie voor online casinospellen. De Belgische autoriteiten zien tevens toe op eerlijk spel en veiligheid van de spelers. Wij kunnen dus met een gerust hart zeggen dat zowel het Betway casino als de het Betway online wedkantoor betrouwbaar zijn. Meer hierover in deze Betway recensie.

11.2 🔹 Wat zijn de Betway casino en sport promoties?

Met BetYourWay kun jij zelf jouw unieke weddenschappen creëren, waarvoor je unieke noteringen krijgt en dus een hogere uitbetaling kunt winnen. Alles over BetYourWay en de andere promoties lees je in ons Betway review.

11.3 🔹 Heeft Betway ook een online casino?

In ons Betway review leer je alles over het Betway Casino. Het Betway casino is een erg goed online casino met een groot aanbod slots en tafelspellen. Naast een regulier online casino heeft Betway ook een prachtig Live Casino.

reageer BetwayReview

Aanbevolen artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk