Bet90 België Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Bet90 België Review

Bet90 België Review

Bet90 België Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Combinatie bonus: Combineer weddenschappen en win tot 30% extra
Mobiele applicatie: Bet90 België heeft een mobiele app voor Android
Sportweddenschappen: Je kunt bij Bet90 België wedden op sport
Bet90 België Promotiecode: Bet90 België maakt geen gebruik van promotiecodes
Sportbonus buiten België: Bonus van 100% tot €120 + €10 Free Bet
Casinobonus buiten België: Bonus van 150% tot €300 + 20 gratis spins

Bet90 is van oorsprong een Duits wedkantoor, maar in dit Bet90 België Review gaan we de Vlaamse tak onder de loep nemen. Bet90 is in België namelijk in het bezit van een vergunning van de Kansspel Commissie, waarmee ze legaal online sportweddenschappen mogen aanbieden in België.

Legaal sportweddenschappen aanbieden is overigens ook echt het enige dat ze doen in België. Waar dat Bet90 buiten België een erg goede en succesvolle goksite is, laat Bet90 in België te wensen over. Voor de gelukkig lezers die zich buiten België bevinden, raad ik dan ook aan om direct door te gaan naar on Bet90 promo code review, met alle info over Bet90 en de Bet90 bonussen die je kunt claimen wanneer je niet in België woonachtig bent.

Laten de verschillende sporten waarop je kunt wedden en de 30% combinatie bonus dan toch maar even bespreken.

Beoordeling JohnnyBet
3.5 / 5
Gebruiker ratings
4.26 / 5
Jouw rating

1. Bet90 Bonus en Promoties

Bet90 max bonus (maximale bonus online)
✓ Bet90 Bonus code oktober 2020 ✓ Bet90 Bonus code november 2020 ✓ december 2020
✓ januari 2021 ✓ februari 2021 ✓ maart 2021
✓ april 2021 ✓ mei 2021 ✓ juni 2021
✓ juli 2021 ✓ augustus 2021 ✓ september 2021

Bet90 is, op het moment van schrijven, niet bepaald de juiste keuze voor eenieder die graag met een leuke bonus speelt, of wil profiteren van toffe promoties.

De enige Bet90 promotie op dit moment is de 30% combinatie bonus. Als je combinatie weddenschappen afsluit bij Bet90, dan kun je hiermee dus tot 30% extra winst verdienen. Laten we ons Bet90 review dan maar beginnen met een betere blik op deze bonus.

30% extra winst klinkt natuurlijk hardstikke mooi, maar als we hier iets beter naar kijken, dan zien we dat je wel erg veel weddenschappen moet combineren om de 30% bonus te kunnen bemachtigen. Je kunt al gebruikmaken van de combinatie bonus wanneer je minimaal 5 weddenschappen combineert. Dit levert je een bonus van 5% op. Om de bonus van 30% te kunnen claimen zul je minimaal 19 weddenschappen moeten combineren.

Bevind jij je buiten België, check dan onze recensie van de bonussen en promoties van Bet90 in de rest van Europa. Buiten België geeft Bet90 namelijk wel erg goede bonussen en is het aanbod tevens velen malen groter. Lees alles over de Europese website van Bet90 en de exclusieve Bet90 welkomstbonus tot €120 plus een €10 free bet, die jij via JohnnyBet kunt bemachtigen door onze Bet90 promotiecode te gebruiken.

2. Wedden op Sport bij Bet90

Zoals ik in het begin van dit Bet90 België review al even heb aangehaald, draait het bij Bet90 om sport en kun je hier dan ook enkel en alleen wedden op sport.

Wedden bij Bet90 kun je doen op zes verschillende sporten. Je kunt er weddenschappen afsluiten op voetbal, ijshockey, basketbal, volleybal, tafeltennis en boksen. Ook kun je bij Bet90 de uitslagen zien van de wedstrijden die in de afgelopen 7 dagen zijn gespeeld binnen deze sporten. Wat je hier niet terugvind zijn e-sports weddenschappen. E-sports en het wedden op eSports groeit enorm in populariteit. In onze special lees je hier alles over en leer je hoe en waar je het beste kunt wedden op e-sports. Natuurlijk kun jij ook zelf de e-sporter droom najagen. Een goede plek om te starten is ons gratis FIFA 20 toernooi waarmee je echte prijzen kunt winnen.

Je kunt hier enkele weddenschappen, combi weddenschappen en system weddenschappen afsluiten. Je kunt hier tevens naast pre-match ook live wedden op de bovengenoemde sporten.

Het is duidelijk dat het wed aanbod bij Bet90 erg beperkt is. Een goed voorbeeld van een online wedkantoor in België waar je wel veel verschillende sporten vind om op te wedden, zowel pre-match en live, is Betway. Lees alles over de sportweddenschappen bij Betway, maar ook het Betway casino en de Betway promoties.

3. Betere Belgische Legale Goksites

Naast Bet90 zijn er natuurlijk tal van andere online wedkantoren in België, vaak met een aanbod dat vele malen groter is, in combinatie met leuke bonussen en promoties. Aangezien Bet90 in België zo beperkt is, wil ik een gedeelte van de recensie dan ook toewijden aan andere Belgische goksites waar het aanbod vele malen groter is.

Een van deze goksites is Bwin. Bij Bwin kun je naast sportweddenschappen ook genieten van een fantastisch online casino en een goed poker app. Tevens kun je bij Bwin profiteren van een aantal promoties, zoals de verhoogde quoteringen op geselecteerde wedstrijden en de unieke promotie: Toon je Kleuren. Hier kies jij je favoriete team uit de Jupler Pro Leage en zul je speciale boosts, bonussen en content ontvangen op basis van je gekozen ploeg. Ook kun je bij Bwin rekenen op gepersonaliseerde casino en poker promoties, maar het allerbeste is de Bwin cashback bonus tot €100. Als nieuwe speler ontvang je 50% van je je netto verlies gedurende je eerste maand terug, tot maximaal €100. Het geld dat je op deze manier terugkrijgt is niet aan bonusvoorwaarden verbonden. Heb jij hier wel oren naar? Check dan onze Bwin recensie en leer alles over deze goksite en de promoties.

Een andere topsite en onze persoonlijke favoriet voor sportweddenschappen in België is betFIRST. Bij betFIRST vind je naast verschillende wedpromoties zoals de Combo+ weddenschappen en de cash-out optie, ook ontzettend veel live streams bij betFIRST, wat het live wedden nog een stuk spannender maakt. Daarnaast maak je met Goal Rush kans op een toffe jackpot en kun je met de speciale Prono Foot weddenschappen een jackpot winnen van maar liefst €1.000.000! Alle ins en outs over betFIRST en de betFIRST wedpromoties vind je terug in ons review.

4. De Bet90 Mobiele Applicatie

Wat Bet90 wel heeft is een leuke mobiele applicatie voor Android. Je kunt de Bet90 mobiele app gratis downloaden vanaf de website.

Met de Bet90 mobiele app kun je altijd en overal wedden, zowel pre-match als live. Het aanbod is verder gelijk aan het aanbod op de website. Je hoeft dus niet in te leveren om mobiel te wedden bij Bet90, wat een leuk pluspunt is.

5. Geld Storten en Opnemen bij Bet90

Tot slot wil ik de betaalmethoden en de klantenservice nog even bespreken voordat ik dit Bet90 België Review afrond.

Wat betreft betaalmethoden gaat Bet90 een flink aantal jaren terug in de tijd. Je kunt hier enkel geld storten via een bankoverschrijving. Geld opnemen kun je ook weer alleen doen via een bankoverschrijving, nar hetzelfde rekeningnummer waarmee de storting is gedaan.

De Bet90 klantenservice kun je bereiken via e-mail, of via de live chat functie op de website. De live chat functie lijkt echter altijd offline te zijn, dus een mailtje is waarschijnlijk je beste kans om Bet90 te bereiken.

6. Bet90 België Recensie

Onze beoordeling van Bet90 is duidelijk niet goed. Het aanbod is ontzettend klein en de bonus behoord tot de minst interessante promoties in België. Daarnaast lijken verschillende functies op deze website niet goed te werken en is de live chat eigenlijk nooit online.

Misschien dat Bet90 afstand gaat doen van de Belgische gokmarkt, of wellicht is er iets anders aan de hand. Het komt niet vaak voor dat wij een website tegenkomen die zo gelimiteerd is als die van Bet90.

Ik wil mijn Bet90 België review dan ook afsluiten met een aanbeveling naar een ander legale goksite in België, namelijk betFIRST. Lees ons betFIRST review voor meer informatie, of registreer je direct via onderstaande link en geniet van de leuke promoties die voor JohnnyBet gebruikers beschikbaar zijn.

Standaard bonus op Betfirst Win de Jackpot met Goal Rush
Meld je aan bij betFIRST!

7. Gokken bij Bet90 België - Wat moet ik weten?

7.1 🔹 Is Bet90 in België betrouwbaar?

Bet90 is in België in het bezit van de benodigde licentie, maar de slechte functionaliteit van Bet90.be en de beperkte diensten maakt dat wij deze website niet kunnen aanbevelen. Alles hierover lees je in deze Bet90 België recensie.

7.2 🔹 Wat zijn promoties van Bet90 in België?

Bet90 heeft op dit moment één actieve promotie in België, de combinatie bonus. Hiermee kun je tot 30% extra winst maken op je combi weddenschappen. Meer informatie vind je in ons Bet90 België review.

7.3 🔹 Wat zijn de betaalmethoden bij Bet90 in België?

Je kunt bij Bet90 in België enkel geld storten via een bankoverschrijving. Ook geld opnemen kun je alleen doen via een bankoverschrijving. Hieraan zijn dan wel geen kosten verbonden.

reageer Bet90BelgiëReview

Gerelateerde artikelen:
Reacties (0)
Matched bonus 100% up to $250 (Only 1x Wager!)
Bonus code
JBVIPS
Claim bonus
JohnnyBet Humor
De humor voor vandaag
Starts to look memes
Laad meer humor
Bet90BelgieReview
Speel verantwoordelijk