Bet365 Nederland Review

door JohnnyBet van

In dit bet365 Nederland review gaan we ons verdiepen in het aanbod en de features van een van de beste bookmakers van ons land. Natuurlijk komen ook de promoties aanbod die beschikbaar zijn voor nieuwe spelers die een account openen met onze promotiecode voor bet365 Nederland: JBVIP. Deze bonuscode kan gebruikt worden bij het aanmaken van een account, maar heeft geen invloed op het bedrag van de aanbieding.

bet365 Nederland promotiecode

Bonus bet365 Nederland Bonus details bet365 Nederland bonuscode
Sport Wedkrediet bij eerste storting JBVIP
Casino Stortingsbonus voor casino JBVIP
Poker Poker welkomstbonus JBVIP
Spellen Nieuw account bonus games JBVIP

Sinds oktober 2021 is bet365 in het bezit van een Nederlandse vergunning voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland, waarmee de deuren naar een wereld van online weddenschappen, casino, games en poker van de hoogste kwaliteit voor ons zijn geopend.

We zullen bet365 Nederland beoordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, het aanbod voor Nederlandse spelers, financien en natuurlijk de bonussen in Nederland.

1. Bet365 nu open voor Nederlandse spelers

Bet365 max bonus (maximale bonus online)
Bet365 Bonuscode september 2022
Bet365 Bonuscode oktober 2022
november 2022 december 2022
januari 2023 februari 2023
maart 2023 april 2023
mei 2023 juni 2023
juli 2023 augustus 2023

Direct bij de opening van de Nederlandse online gokmarkt had bet365 al een vergunning van de KSA in handen. Hiermee werd het ze toegestaan om per 1 oktober 2021 legaal online kansspelen aan te bieden in ons land. Echter duurde het iets langer eerdat de website van bet365 nl daadwerkelijk online was en Nederlandse registraties aannam. Sinds 26 oktober 2021 is het dat toch zo ver. Na lang te hebben gewacht is bet365 nu open voor Nederlandse spelers.

Open jouw account bij bet365 met een bonus voor nieuwe spelers

2. Registratie bij bet365 Nederland

Registratie bij bet365 voor Nederlandse spelers is nu open en het is erg eenvoudig om er een nieuwe account te openen. Zorg er wel voor dat je je identiteitsbewijs en je bankrekeningnummer bij de hand hebt.

Klik op een van de links in dit review om naar de website van bet365 nl te navigeren, of doe dit direct in je browser. Klik vervolgens op de button met de tekst “Wordt lid” of “Registreren” om het registratieformulier te openen.

Je zult hier je NAW-gegevens moeten invoeren, en een gebruikersnaam en wachtwoord moeten kiezen. Je zal ook worden gevraagd om je identiteit en je bankrekeningnummer te verifiëren. Dit is onder de Nederlandse wetgeving verplicht.

Tot slot kun je onze bet365 Nederland bonuscode JBVIP invoeren zodat je een leuke welkomstbonus ontvangt bij je eerste storting (maar hierover zo direct meer), of check onze andere post als je meer wilt weten over de werking en de voordelen van onze bet365 bonus code Nederland.

3. Promoties voor nieuwe spelers bij bet365 Nederland

Voor het openen van een nieuwe account bij bet365 Nederland wordt je beloond met een leuke welkomstbonus. Je kunt kiezen uit vier verschillende promoties bij bet365 in Nederland. De bonussen die je kunt verkrijgen met onze promotiecode zijn voor sport, casino, poker en games. Uiteraard kun je er maar eentje kiezen, dus denk hier even goed over na en lees ook zeker even de voorwaarden van de bet365 Nederland bonus.

Het principe van al deze bonussen is hetzelfde. Je opent een account bij bet365 in Nederland, je doet je eerste storting en bet365 komt je tegemoet met een leuk bonusbedrag. De hoogte van de bonus verschilt per product, maar het gaat om 50% tot maar liefst 100% bonus.

Promoties voor nieuwe spelers bet365 Nederland

Bet365
Bet365
Bonus Sports
Wedkredieten tot €100
Bonuscode
JBVIP
Bet365
Bet365
Bonus Casino
Nieuwe spelers-aanbieding van 50 gratis spins
Bonuscode
JBVIP
Bet365
Bet365
Bonus Poker
€200 poker bonus voor nieuwe spelers
Bonuscode
JBVIP

4. Het aanbod van bet365 in Nederland

bet365 is online in Nederland met vier verschillende producten; een online sportsbook, een online casino en live casino, poker en games. Alhoewel bet365 in het buitenland ook goed bekend staat om haar bingo producten, is dit in Nederland (nog) niet beschikbaar.

5. bet365 Nederland casino en games review

De bet365 Nederland casino en games producten omvatten een uitgebreide selectie slots, kaarspellen. tafelspellen en een live casino.

Uiteraard zijn hier de echte casino-klassiekers terug te vinden, zoals Baccarat, Blackjack en Roulette – zowel in de vorm van traditionele online video tafelspellen als in verschillende live versies.

Daarnaast vind je er een enorme selectie online slots en video slots waaronder Age of the Gods slots, Narcos, Legacy of Dead, Big Buffalo en verschillende Megaways en jackpot slots. Kun je het spel dat jij zocht toch niet vinden, neem dan ook eens een kijkje bij het Holland Casino waar je met onze Holland Casino bonuscode ook een leuke welkomstbonus staat te wachten.

Een handige feature van het bet365 online casino in Nederland is dat informatie over alle games altijd gemakkelijk te vinden is. Wil je voorafgaand aan het starten van een spel alvast weten hoe het in elkaar steekt, klik dan op het informatie icoontje en je weet direct wat het RTP is, hoe hoog de volatiliteit is, hoeveel winlijnen er zijn en welke extra features zoals bonusspellen, gratis spins en wilds er in het spel zitten.

6. bet365 Nederland bookmaker review

Waar bet365 in Nederland en in het buitenland natuurlijk vooral bekend om staat is het fantastische sportsbook. Online wedden bij bet365 Nederland is werkelijk waar een plezier in vergelijking tot sommige andere online bookmakers.

Allereerst is de keuze aan sporten waarop je kunt wedden enorm. Dit geldt voor zowel pre-game weddenschappen als live weddenschappen. Je vindt er weddenschappen op alle wedstrijden van je favoriete voetbalclub, maar ook kun je bij bet365 Nederland wedden op vrijwel ieder ander sportevenement dat wereldwijd plaatsvind.

Daarnaast kun je ook bij bet365 wedden op paardenrennen, waarvoor ze als een van de weinige bookmakers in Nederland een vergunning hebben gekregen. Van de 10 eerste gokwebsites in Nederland is Bingoal de enige andere bookmaker waar je kunt wedden op paarden.

Daarbij komen nog verschillende andere voordelen van online wedden op sport bij bet365 Nederland, zoals de hoge odds, gratis live streaming en toffe promoties zoals de bet365 bet builder. Kortom, als je online sportweddenschappen wilt plaatsen en je woont in Nederland, dan lijkt bet365 toch echt de beste keuze. Vergeet dan niet onze promotiecode voor bet365 Nederland – JBVIP - in te vullen wanneer je jouw account opent.

7. bet365 Nederland poker review

Tot slot kun je ook online pokeren bij bet365 in Nederland. De virtuele pokertafels van bet365 behoren tot de meest bezochten ter wereld en zodoende is ook hier altijd genoeg te doen.

Je kunt kiezen uit Twisters en Wild Twisters, waarmee je in snelle spellen grote prijzen kan winnen, maar natuurlijk kun je ook gewoon aanschuiven bij een cash tafel voor een potje Texas Hold'em.

Verder zijn er exclusive premium tafels waar je toegang tot kunt krijgen en is deelname in verschillende toernooien door het jaar heen mogelijk. Een van de voordelen van poker bij bet365 Nederland, je kunt er gewoon pokeren in je browser zonder dat je een applicatie hoeft te downloaden.

Poker je toch liever via een app, dan wil je wellicht ook GGPoker eens overwegen. Ook daar staat je een leuke bonus te wachten wanneer je een account opent met onze GGPoker promotiecode en een eerste storting doet.

8. Betaalmethoden bet365 Nederland

Betalen bij bet365 Nederland kan via verschillende wegen. De meest gemakkelijke manier om geld te storten bij bet365 is via iDeal. Hiermee maak je een bedrag naar keuze over van je mobiel bankieren app naar je rekening bij bet365. Betaling via iDeal bij bet365 Nederland is gratis en wordt direct uitgevoerd.

Verder kun je er ook voor kiezen om geld te storten via een credit card of debit card van VISA, Mastercard of Maestro. Andere betaalmethoden bij bet365 Nederland zijn Paypal en Klarna.

Geld opnemen kan echter alleen via een bankoverschrijving. Dit is zo vastgelegd in de Nederlandse wetgeving en hier heeft bet365 zich natuurlijk netjes aan te houden. Let dus goed op wanneer je je rekeningnummer verifieerd, want bet365 kan in Nederland alleen geld naar je overmaken wanneer het rekeningnummer op jouw naam staat.

9. bet365 Nederland mobiele app

De mobiele app voor bet365 Nederland is helaas nog niet gereed. Wel werkt de mobiele site van bet365 nl natuurlijk optimaal, maar voor een bet365 app download moeten we nog even geduld hebben.

Kijkend naar bet365 in het buitenland kunnen we echter wel al zeggen dat we een mobiele app voor bet365 Nederland mogen verwachten voor sport, casino en voor poker. De applicatie zal gratis te downloaden zijn via de website van bet365 en het mobiel gokken nog een stuk aangenamer maken.

10. Betrouwbaarheid bet365

Wat betreft betrouwbaarheid staat bet365 bovenaan in onze ranking. Deze bookmaker bezit inmiddels zo veel verschillende vergunningen wereldwijd, waaronder licenties in Zweden, Duitsland, Spanje, Italië, Australië, Denemarken en nu dus ook Nederland. Het is een provider die zich strikt aan de lokale wetgeving houdt en privacy en veiligheid van de spelers als geen ander waarborgt.

11. Klantenservice bet365 Nederland

Mocht je nou toch ooit een probleem hebben, dan is de klantenservice van bet365 in Nederland 24 uur per dag bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Uit onze ervaring geeft bet365 vaak dezelfde dag nog antwoord, maar het duur eigenlijk nooit meer dan twee dagen voordat je vraag is beantwoord.

12. Onze opinie over bet365 in Nederland

Naar onze mening is bet365 een van de, al dan niet de allerbeste site om online te gokken in Nederland. Het spelaanbod is er erg goed, de promoties die beschikbaar zijn voor nieuwe spelers met onze bet365 Nederland bonus code zijn zeer aantrekkelijk en het gebruiksgemak van de website van bet365 nl is subliem.

Ook de betrouwbaarheid en de uitstekende klantenservice van bet365 Nederland dragen natuurlijk bij aan onze goede beoordeling, evenals de handige betaalmethoden. Ben jij er na het lezen van dit bet365 Nederland review ook van overtuigd dat dit de juiste aanbieder is voor jouw? Kopieer dan onze promocode JBVIP en open vandaag nog een nieuwe account met een bonus.

reageer Bet365NederlandReview
Reacties (0)
Speel bewust 18+