JohnnyBet.com nl

bet365 Nederland Review

door JohnnyBet van

In dit bet365 Nederland review gaan we ons verdiepen in het aanbod en de features van een van de beste bookmakers van ons land. We verdiepen ons in wat deze bookmaker Nederlanders te bieden heeft en delen onze ervaringen met je.

Sinds oktober 2021 is bet365 in het bezit van een Nederlandse vergunning voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland, waarmee de deuren naar een wereld van online weddenschappen, casino, games en poker van de hoogste kwaliteit voor ons zijn geopend.

We hebben al een ander artikel geschreven over de bet365 bonus code en actieve promoties voor bet365 in Nederland, dus in dit artikel zullen we ons vooral richten op een review van het product zelf, waarin we bet365 Nederland beoordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, het aanbod voor Nederlandse spelers, financiën en nog veel meer.

1. bet365 nu open voor Nederlandse spelers

bet365 max bonus (maximale bonus online)
bet365 Bonuscode mei 2024
bet365 Bonuscode juni 2024
juli 2024 augustus 2024
september 2024 oktober 2024
november 2024 december 2024
januari 2025 februari 2025
maart 2025 april 2025

Direct bij de opening van de Nederlandse online gokmarkt had bet365 al een vergunning van de KSA in handen. Hiermee werd het ze toegestaan om per 1 oktober 2021 legaal online kansspelen aan te bieden in ons land. Echter duurde het iets langer eerdat de website van bet365 nl daadwerkelijk online was en Nederlandse registraties aannam. Sinds 26 oktober 2021 is het dat toch zo ver. Na lang te hebben gewacht is bet365 nu open voor Nederlandse spelers.

Open jouw account bij bet365

2. Het aanbod van bet365 in Nederland

bet365 is online in Nederland met vier verschillende producten; een online sportsbook, een online casino, live casino, bingo en games.

2.1 bet365 Nederland casino en games review

De bet365 Nederland casino en games producten omvatten een uitgebreide selectie slots, kaarspellen. tafelspellen en een live casino.

Uiteraard zijn hier de echte casino-klassiekers terug te vinden, zoals Baccarat, Blackjack en Roulette – zowel in de vorm van traditionele online video tafelspellen als in verschillende live versies.

Daarnaast vind je er een enorme selectie online slots en video slots waaronder Age of the Gods slots, Narcos, Legacy of Dead, Big Buffalo en verschillende Megaways en jackpot slots. Kun je het spel dat jij zocht toch niet vinden, neem dan ook eens een kijkje bij Casino777 waar je met onze promotiecode Casino777 ook een leuke welkomstbonus staat te wachten.

Een handige feature van het bet365 online casino in Nederland is dat informatie over alle games altijd gemakkelijk te vinden is. Wil je voorafgaand aan het starten van een spel alvast weten hoe het in elkaar steekt, klik dan op het informatie icoontje en je weet direct wat het RTP is, hoe hoog de volatiliteit is, hoeveel winlijnen er zijn en welke extra features zoals bonusspellen, gratis spins en wilds er in het spel zitten.

2.2 bet365 Nederland bookmaker review

Waar bet365 in Nederland en in het buitenland natuurlijk vooral bekend om staat is het fantastische sportsbook. Online wedden bij bet365 Nederland is werkelijk waar een plezier in vergelijking tot sommige andere online bookmakers.

Allereerst is de keuze aan sporten waarop je kunt wedden enorm. Dit geldt voor zowel pre-game weddenschappen als live weddenschappen. Je vindt er weddenschappen op alle wedstrijden van je favoriete voetbalclub, maar ook kun je bij bet365 Nederland wedden op vrijwel ieder ander sportevenement dat wereldwijd plaatsvind.

Daarnaast kun je ook bij bet365 wedden op paardenrennen, waarvoor ze als een van de weinige bookmakers in Nederland een vergunning hebben gekregen.

Daarbij komen nog verschillende andere voordelen van online wedden op sport bij bet365 Nederland, zoals de hoge odds, gratis live streaming en toffe features zoals de bet365 bet builder. Kortom, als je online sportweddenschappen wilt plaatsen en je woont in Nederland, dan lijkt bet365 toch echt de beste keuze.

2.3 bet365 Nederland poker review

Tot slot kun je ook online pokeren bij bet365 in Nederland. De virtuele pokertafels van bet365 behoren tot de meest bezochten ter wereld en zodoende is ook hier altijd genoeg te doen.

Je kunt kiezen uit Twisters en Wild Twisters, waarmee je in snelle spellen grote prijzen kan winnen, maar natuurlijk kun je ook gewoon aanschuiven bij een cash tafel voor een potje Texas Hold'em.

Verder zijn er exclusive premium tafels waar je toegang tot kunt krijgen en is deelname in verschillende toernooien door het jaar heen mogelijk. Een van de voordelen van poker bij bet365 Nederland, je kunt er gewoon pokeren in je browser zonder dat je een applicatie hoeft te downloaden. Wil je meer over online pokertoernooien weten, check dan onze handleiding online poker.

3. Het registratieproces bij bet365 Nederland

Registratie bij bet365 voor Nederlandse spelers is nu open en het is erg eenvoudig om er een nieuwe account te openen. Zorg er wel voor dat je je identiteitsbewijs en je bankrekeningnummer bij de hand hebt.

Klik op een van de links in dit review om naar de website van bet365 nl te navigeren, of doe dit direct in je browser. Klik vervolgens op de button met de tekst “Wordt lid” of “Registreren” om het registratieformulier te openen.

Je zult hier je NAW-gegevens moeten invoeren, en een gebruikersnaam en wachtwoord moeten kiezen. Je zal ook worden gevraagd om je identiteit en je bankrekeningnummer te verifiëren. Dit is onder de Nederlandse wetgeving verplicht.

Tot slot kun je onze bet365 Nederland bonuscode invoeren zodat je een leuke welkomstbonus ontvangt bij je eerste storting (maar hierover zo direct meer). De code is JBVIP.

4. Betaalmethoden bet365 Nederland

Betalen bij bet365 Nederland kan via verschillende wegen. De meest gemakkelijke manier om geld te storten bij bet365 is via iDeal. Hiermee maak je een bedrag naar keuze over van je mobiel bankieren app naar je rekening bij bet365. Betaling via iDeal bij bet365 Nederland is gratis en wordt direct uitgevoerd.

Verder kun je er ook voor kiezen om geld te storten via een credit card of debit card van VISA, Mastercard of Maestro. Andere betaalmethoden bij bet365 Nederland zijn Paypal en Klarna.

Geld opnemen kan echter alleen via een bankoverschrijving. Dit is zo vastgelegd in de Nederlandse wetgeving en hier heeft bet365 zich natuurlijk netjes aan te houden. Let dus goed op wanneer je je rekeningnummer verifieerd, want bet365 kan in Nederland alleen geld naar je overmaken wanneer het rekeningnummer op jouw naam staat.

5. Promoties voor nieuwe spelers bij bet365 Nederland

Voor het openen van een nieuwe account bij bet365 Nederland wordt je beloond met een leuke welkomstbonus. Je kunt kiezen uit vier verschillende promoties bij bet365 in Nederland. De bonussen die je kunt verkrijgen met onze promotiecode zijn voor sport, casino en games. Uiteraard kun je er maar eentje kiezen, dus denk hier even goed over na en lees ook zeker even de voorwaarden van de bet365 Nederland bonus.

Het principe van al deze bonussen is hetzelfde. Je opent een account bij bet365 in Nederland, je doet je eerste storting en bet365 komt je tegemoet met een leuk bonusbedrag. De hoogte van de bonus verschilt per product.

Promoties voor nieuwe spelers bet365 Nederland

bet365
bet365
Bonus Sports
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten
bet365
bet365
Bonus Casino
Zet €10 in en ontvang 100 gratis spins
bet365
bet365
Bonus Poker
Twisters, toernooien en meer

6. bet365 Nederland mobiele app

De mobiele app voor bet365 Nederland is wel te downloaden op zowel iOS als Android via App Store, Google Play of de bet365 pagina. Wel werkt de mobiele site van bet365 nl natuurlijk optimaal, maar het is zeker een goed idee om bet365 app te downloaden.

Met de bet365 app kan je sportweddenschappen plaatsen, gokken in het casino en daarnaast poker spelen. De applicatie van bet365 maakt het mobiel gokken gewoon nog een stuk aangenamer.

7. Betrouwbaarheid bet365

Wat betreft betrouwbaarheid staat bet365 bovenaan in onze ranking. Deze bookmaker bezit inmiddels zo veel verschillende vergunningen wereldwijd, waaronder licenties in Zweden, Duitsland, Spanje, Italië, Australië, Denemarken en nu dus ook Nederland. Het is een provider die zich strikt aan de lokale wetgeving houdt en privacy en veiligheid van de spelers als geen ander waarborgt.

8. Klantenservice bet365 Nederland

Mocht je nou toch ooit een probleem hebben, dan is de klantenservice van bet365 in Nederland 24 uur per dag bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Uit onze ervaring geeft bet365 vaak dezelfde dag nog antwoord, maar het duur eigenlijk nooit meer dan twee dagen voordat je vraag is beantwoord.

9. Onze opinie over bet365 in Nederland

Naar onze mening is bet365 een van de, al dan niet de allerbeste site om online te gokken in Nederland. Het spelaanbod is er erg goed, de promoties die beschikbaar zijn voor nieuwe spelers zijn zeer aantrekkelijk en het gebruiksgemak van de website van bet365 nl is subliem.

Ook de betrouwbaarheid en de uitstekende klantenservice van bet365 Nederland dragen natuurlijk bij aan onze goede beoordeling, evenals de handige betaalmethoden. Ben jij er na het lezen van dit bet365 Nederland review ook van overtuigd dat dit de juiste aanbieder is voor jouw? Open dan vandaag nog een nieuwe account!

Poker welkomstbonus bij bet365
De hoogste bonus op de markt
Twisters, toernooien en meer
reageer Bet365NederlandReview
Reacties (0)
Speel bewust 18+