Bet365 Review

door JohnnyBet van by JohnnyBet
Bet365 Review

Bet365 Bonus Code en Promoties

Bet365 Bonus Aanbod Bonus Omschrijving
Bet365 Bonus Code: JBVIP
Sport Bonus: Sport Welkomstbonus
Casino Bonus: Casino Welkomstbonus
Poker Bonus: Poker Welkomstpakket
Minimale Storting: Minimale storting €10

Zoals veel ervaren gokkers probeer ik graag nieuwe websites uit in mijn zoektocht naar de ideale plek om te spelen. Natuurlijk brengt deze hobby zekere risico's met zich mee, en juist daarom wil ik in dit Bet365 review mijn ervaring met een van de meest prestigieuze goksites met je delen en de Bet365 casino bonus en exclusieve promoties voor sportweddenschappen bespreken.

Bet365 is een kansspelgigant, geregistreerd in Gibraltar, met meer dan 4.300 mensen in dienst. De website van Bet365 is een van de meest gepromote pagina's ter wereld dus de meesten onder jullie zijn hebben vast al wel eens van deze aanbieder gehoord.

Voor wie overweegt een account aan te maken bij Bet365, heb ik een overzichtelijke beoordeling opgesteld van de website van Bet365, met informatie over de beste manier om je aan te melden, beschikbare spelcategorieën, betaalmethoden, bonussen & promoties en enkele andere niet onbelangrijke zaken. Ik heb me voor dit Bet365 review uitsluitend gericht op de functionaliteit van de website voor Nederlandse spelers.

Aanbevolen wedkantoren in België

Betfirst
Betfirst
Bonus Sports Win de Jackpot met Goal Rush
Promotiecode
johnnybet
Ga naar Betfirst
Bet777
Bet777
Bonus Sports Pulse Betting - Win de Jackpot
Promotiecode
johnnybet
Ga naar Bet777
Unibet
Unibet
Bonus Sports Welkomstbonus van 100% tot €50
Promo code
JB-VIP
Ga naar Unibet
Beoordeling JohnnyBet
4.4 / 5
Gebruiker ratings
5.0 / 5
Jouw rating

1. Is Bet365 beschikbaar voor spelers in Nederland?

Bet365 max bonus (maximale bonus online)
Bet365 Bonuscode mei 2020 Bet365 Bonuscode juni 2020 juli 2020
augustus 2020 september 2020 oktober 2020
november 2020 december 2020 januari 2021
februari 2021 maart 2021 april 2021

De eerste vraag die je jezelf meestal stelt wanneer je een account wilt aanmaken bij een online goksite is natuurlijk "Heeft deze site een vergunning?”. Bet365, zijnde een van de grootste goksites ter wereld, heeft uiteraard een vergunning. Bet365 is gelicentieerd en wordt gereguleerd door de British Gambling Commission. Helaas hecht de Nederlandse Kansspelcommissie hier weinig waarde aan en is Bet365 op het moment van schrijven niet bereikbaar vanuit Nederland.

Dit artikel is dus uitsluitend bedoeld voor Nederlandstalige mensen van 18 jaar of ouder die buiten Nederland wonen. Het registratieproces van Bet365 is redelijk simpel en kan in een paar minuten worden voltooid, waarna je direct toegang krijgt tot de volledige website. Om het welkomstpakket te ontvangen, moet je echter wel onze Bonus Code - JBVIP - invoeren bij het aanmaken van je account. Hierover later meer.

Wil je vanuit Nederland online op sport wedden, dan kun je terecht bij EnergyBet, waar je met onze promotiecode JOHNNYBET extra goed van start kunt met een bonus van 100% tot €35 en onze exclusieve EneryBet Free Bet ter waarde van €5!

2. Krijg meer met onze Bet365 Bonus Code

Ik heb al gezegd dat je onze Bet365 Bonus Code - JBVIP - nodig hebt om aanspraak te kunnen maken op bepaalde bonussen. De bonus code JBVIP moet in het vereiste veld worden ingevuld tijdens de registratie en wanneer je een eerste storting doet.

Een belangrijk punt om te onthouden is dat de Bet365 Bonus Code eens in de zoveel tijd zal veranderen, dus zorg ervoor dat je altijd de up-to-date bonus code uit ons artikel gebruikt wanneer je je registreert.

3. Bet365 Bonusaanbod

Laten we eerlijk zijn, iedere speler ontvangt maar al te graag een leuke bonus en daar ben ik geen uitzondering op. Het bonusaanbod was het eerste waar ik naar keek toen ik me registreerde bij Bet365, en ik werd niet teleurgesteld.

Hoewel er grotere bonussen te krijgen zijn, vond ik het Bet365 bonusaanbod eerlijk en gul, zeker gezien het feit dat zo'n enorme website zijn spelers niet echt hoeft te paaien. Ik was vooral erg blij om te zien dat er een aantal speciale aanbiedingen zijn voor afzonderlijke sporten zoals voetbal, tennis en basketbal, wat relatief zeldzaam is op goksites.

Alle bonussen hebben specifieke voorwaarden, dus is het verstandig om de algemene voorwaarden voor iedere Bet365 Bonus en Promotie zorgvuldig te bestuderen, zodat je jouw gratis geld optimaal kunt benutten.

4. Bet365 Online Bookmaker

Bet365 biedt een breed scala aan sportweddenschappen in haar online wedkantoor. Zoals je mag verwachten van een grote gokwebsite als Bet365, vind je hier uiteraard alle populaire sporten zoals voetbal, tennis, golf, paardenrennen, basketbal, honkbal en cricket, allemaal met geweldige verslagen. Bij Bet365 kun je tevens ook op vele minder populaire sporten wedden, waaronder badminton, bandy, floorbal, surfen en waterpolo, maar ook e-sports en speciale evenementen.

De website van Bet365 beschikt daarnaast ook over een live-functie, waar je kunt genieten van live streaming en statistieken terwijl je tegelijkertijd live wed op je favoriete team. We hebben ons best gedaan om een uitgebreidere live-bet en live online streaming te vinden, maar Bet365 lijkt op dit gebied bijna onverslaanbaar.

Bijna, maar niet geheel onverslaanbaar, want bij bij 1XBET vindt je ook een groot aantal live weddenschappen en live streams. Zie jij een live bet bij 1XBET ook wel zitten, terwijl je de wedstrijd kunt volgen via een live stream? Registreer je dan met onze 1XBET bonus code - JOHNNYBET - voor een toffe welkomstbonus!

5. Bet365 Online Casino

Wij geloven dat deze brede keuze aan spellen het Bet365 Casino zo ongelofelijk populair heeft gemaakt bij online kansspelliefhebbers. Meld je aan met onze exclusieve Bet365 Bonus Code - JBVIP - om zonder storting te kunnen profiteren van gratis spellen op de Fruitmachines, plus een speciale welkomstbonus bij je eerste storting.

Het enorme assortiment aan spellen bij Bet365 omvat onder andere Roulette, Blackjack en Videopoker, maar ook Craps, Baccarat en natuurlijk de klassieke Fruitautomaten, waaronder een aantal populaire slots zoals Age of the Gods en Beach Life. Onder de progressieve jackpotspellen vind je Gold Rally en Gladiator Jackpot, waar miljoenenprijzen mee te winnen zijn.

Ook een Live Casino kan natuurlijk niet ontbreken bij deze top-aanbieder. Hier speel je live spellen als Blackjack en Roulette met echte medespelers.

6. Verschillende Betaalmethoden

Voor mij is financiële flexibiliteit en zekerheid een van de belangrijkste aspecten van een goksite, en ik geef toe dat ik hoge verwachtingen heb op dit gebied. Ik heb een hekel aan wisselkoersen voor vreemde valuta, en daarom is het ondersteunen van euro's voor mijn een absolute prioriteit voor een goksite.

Bet365 ondersteunt meer dan een dozijn andere valuta, dus daar hoef je je nooit zorgen over te maken, zelfs niet als je toevallig wat Ponden of Dollars hebt liggen die je uit wilt geven aan kansspelen. Als je de Bet365 mobiele app downloadt, kun je zelfs geld storten direct vanaf je telefoon.

Transacties worden bijna meteen verwerkt, ongeacht of je een bekende creditcard als VISA of MasterCard gebruikt, of liever betaalt via e-wallets zoals PayPal of Skrill. Je kunt ook virtuele prepaidkaarten gebruiken voor je stortingen en opnames zoals PaysafeCard. Er zit geen minimum aan de grootte van een storting, de maximale storting verschilt per betaalwijze maar is over het algemeen groot genoeg voor mij en de meeste andere spelers. Wie graag hoog inzet, kan daarnaast nog gebruik maken van een overboeking of cheques, die aanzienlijke hogere limieten hebben tot wel €150.000.

7. Bet365 in het kort

Bet365 is niet alleen een van de grootste en meest bekende online goksites te wereld, maar tegelijkertijd ook een van de beste.

Bet365 biedt haar spelers een goede en veilige omgeving om online te gokken en geeft je daarnaast ontzettend veel verschillende mogelijkheden om geld te winnen. Zo kun je op tal van sporten wedden, maar ook kun je optimaal genieten van de beste casinospellen in het Bet365 online casino. Registreer je dus snel met onze Bonus Code - JBVIP - claim jouw bonus!

8. FAQ Bet365

8.1 Is Bet365 betrouwbaar?

Bet365 is een van de grootste en meest bekende online kansspel aanbieders ter wereld. Bet365 is gelicentieerd en wordt gereguleerd door de British Gambling Commission.

8.2 Is Bet365 Beschikbaar voor spelers in Nederland?

Bet365 is op dit moment helaas niet beschikbaar voor spelers in Nederland, maar heeft wel een Nederlandstalige website voor Nederlanders die woonachtig zijn buiten Nederland.

8.3 Biedt Bet365 haar nieuwe spelers een welkomstbonus?

Jazeker! Bet365 kent verschillende promoties voor nieuwe spelers wanneer je gebruik maakt van onze Bet365 Bonus Code - JBVIP. Meer informatie over de bonus voor Sportweddenschappen, Casino, Poker en Vegas in vind je in de tabel in het begin van dit artikel.

reageer Bet365Review

Aanbevolen artikelen:
Reacties (0)
Speel verantwoordelijk